Radi se o 22-godišnjoj Gigi Hadid koja je 2018. godine snimala editorijale, naslovnice i kampanje, no činjenica jest kako manekenka više nije toliko popularna kao nekad ili kao njezina mlađa sestra Bella.

Galerija


Plavokosa manekenka je i dalje vrlo zaposlena, no popularnost joj je ipak pala.

Vezani članci Bella Hadid (Foto: Profimedia, Getty) Jedna od najuspješnijih manekenki današnjice ne želi priznati operacije, no fotografije iz prošlosti otkrivaju istinu Gigi Hadid (Foto: Profimedia) U okrutni modni svijet došla je kao djevojka s oblinama i oduševila, no 2018. priča je malo drugačija

Radi se o 22-godišnjoj Gigi Hadid koja je 2018. godine snimala editorijale, naslovnice i kampanje, no činjenica jest kako manekenka više nije toliko popularna kao nekad ili kao njezina mlađa sestra Bella.

Iako je Gigi prva ostvarila modnu karijeru, smeđokosa Bella s vremenom je postala sve zanimljivija javnosti, kako zbog izgleda i poslova, tako i zbog veze s glazbenikom The Weekndom.

Također, Gigi je krajem prošle godine nosila Victoria's Secret reviju u New Yorku, no nije pokupila niti približno pažnje kao Bella ili njihova najbolja prijateljica Kendall Jenner, čije su fotografije s piste drugo jutro preplavile sve svjetske medije.

Gigi niti nije nosila VS reviju u Šangaju 2017. godine, dok je Bella i tada bila jedna od glavnih zvijezda. Čak i kad slavne sestre zajedno nose prestižne revije slavnih modnih kuća, nekako uvijek Bella dobije više pažnje, dok se mediji više niti toliko ne interesiraju za vezu Gigi i glazbenika Zayna Malika koja je navodno ponovno u krizi.

Kada su započinjali vezu prije nešto više od 2 godine, o tome su pisali baš svi, posebno zbog uvjeta u kojima se rodila njihova ljubav. Naime, Zayn je netom prije raskinuo zaruke s pjevačicom Perrie Edwards, dok je ona zbog njega navodno ostavila drugog glazbenika, Joeja Jonasa, nakon 6 mjeseci veze.

Ipak, obje sestre slavu mogu zahvaliti poznatim roditeljima, reality zvijezdi i bivšem modelu Yolandi Hadid te imućnom trgovcu nekretninama Mohamedu Hadidu.

Hoće li se nešto promijeniti u 2019. godini, ostaje nam pričekati i vidjeti.

Gdje je nestala farmerica Kristina? Život joj se okrenuo naglavačke, uslijedile su goleme promjene

Majčinim stopama: Kći Danijele i Nenada Gračana postala Kraljica Hrvatske