Georgia Fowler i Nathan Dalah vezu su potvrdili u veljači ove godine, a predah od katantene uzeli su odlaskom na plažu.

Galerija


Victorijina anđelica Georgia Fowler odmorila se malo od kućne karantene sa svojim dečkom Nathanom Dalahom te je otišla na plažu. Par je uživao u kupanju u oceanu, a paparazzi su ih uhvatili na odlasku prema kući.

Lijepa manekenka pokazala je duge noge te se prošetala u bijeloj majici bez grudnjaka. 27-godišnjakinja se nije obazirala na fotografe, no njezin se dečko pokušao sakriti prebacivši ručnik preko glave.

Manekenka i poduzetnik vezu su potvrdili u veljači ove godine nakon nekoliko tjedana medijskih nagađanja, piše Daily Mail. "On se želi držati podalje od medija, no jasno mu je kakav je moj posao", ispričala je tom prigodom Fowler.

Iako se protivi bilo kakvom eksponiranju, Nathan se pojavio na nekoliko objava koje je manekenka stavljala na društvene mreže. Vlasnik franšize Fishbowl i manekenka prvi su se put pojavili u javnosti na pariškom tjednu mode u veljači.

Prije poduzetnika Georgiju su povezivali s Nickom Jonasom i glumcem Leonardom DiCaprijom, no veze nikada nije potvrdila. S pjevačem Harryjem Stylesom bila je u vezi 2015. godine, a navodno je upravo ona bila inspiracija za njegovu pjesmu "Kiwi".

Jednu od najljepših ljubavnih priča prekinula je njegova stravična nesreća, a ubrzo je i ona tragično preminula