Ovo jedva čekamo

I ona će gledati finalnu utakmicu: Slavna manekenka spremat će hrvatsku hranu! ''Gdje su moji Hrvati''

Chrissy Teigen (FOTO: Getty) Chrissy Teigen (FOTO: Getty) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (FOTO: Getty) Chrissy Teigen (FOTO: Getty) John Legend sa suprugom Chrissy Teigen +0 Chrissy Teigen na dodjeli nagrada AMA 2016. Galerija

Manekenka Chrissy Teigen spremat će hrvatsku hranu, ali i hranu zemlje s kojom igramo u nedjelju.

Chrissy Teigen, poznata manekenka i supruga glazbenika Johna Legenda sinoć je na Twitteru izazvala obožavatelje da raspravljaju o hrani. Naime, ona napisala kako u nedjelju sprema i hrvatsku hranu.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Pazite da se ne opečete Nives Celzijus se skinula i po svome tijelu ispisala imena hrvatskih reprezentativaca

''Spremam užinu prije goleme utakmice na svjetskom nogometnom prvenstvu s hranom od obje države koje su u finalu! Hrvatska kuhinja protiv francuske ili belgijske. Gdje su moji Hrvati?'', napisala je manekenka nakon utakmice Hrvatske s Engleskom.

Krenuli su prijedlozi što da spremi, a među brojnim prijedlozima našli su se i ćevapi. Nakon toga jedan je obožavatelj istaknuo kako ćevape ne može spravljati jer je to bosansko jelo.

Prema očekivanjima obožavatelja Crissy bi trebala servirati kulen, sarmu ili grah. Tko zna čime će nas iznenaditi?
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene