Cara Delevingne je ranije ulagala svoje milijune u nekretnine diljem svijeta, a sada to čini s obiteljskim novcem.

Galerija


Cara Delevingne (27) stavila je manekensku karijeru u drugi plan i odlučila uključiti se u obiteljski biznis. 

Vezani članci Amber Heard Skandalozna rastava poprima nove razmjere, spominju se seks u troje i poznati poduzetnik Ashley Benson Ne odvaja se od novog dečka nakon što se rastala od slavne manekenke koju je ljubila godinama

Naime, kako piše Mirror, Cara je postala direktorica tvrtke Harvey White Properties Ltd. skupa sa svojim starijim sestrama Poppy i Cloe te njihovim ocem Charlesom. Dok je manekenka ranije ulagala svoje milijune u nekretnine diljem svijeta, sada to čini s obiteljskim novcem. 

Delevingne je poznata po tome što pametno raspolaže sa svojim bogatstvom vrijednim 28 milijuna dolara i uvijek pazi da poštuje porezna pravila. Kako piše Mirror, u posljednje vrijeme je Cara kupila luksuzne nekretnine u četvrti Kensigton, jednom od najbogatijih dijelova Londona. 

"Svi znaju da je kupnja nekretnine najbolje dugoročno ulaganje, a ona uživa u tom poslu", rekao je izvor za Mirror. Prema pisanju britanskih medija, Cara je sa sestrom Poppy 2017. kupila vilu koju sad posjeduje glumac Jared Leto i preuredila ju. 

Inače, Delevingne se, kako pišu američki mediji, nedavno rastala od glumice Ashley Benson nakon samo godinu dana braka. 

Nakon vijesti o razvodu od Doris Pinčić rasplakao izvedbom hita, mnogi ga povezali s njegovom ljubavnom situacijom