Caprice Bourret i Jason Momoa skupa su glumili u seriji "Spasilačka služba", a brojne kolege kažu kako je kemija među njima bila toliko jaka da ju je primijetila čak i manekenkina majka.

Galerija


Manekenka Caprice Bourett pohvalila se kako je čistila ladice po kući te je pronašla fotke iz prošlosti dok je glumila u seriji "Spasilačka služba". Između ostalih se na fotografijama s njom našao i jedan od najzgodnijih glumaca danas, Jason Momoa.

Vezani članci Jason Momoa i Lenny Kravitz (Foto: Instagram) Slavni glazbenik otkrio što osjeća prema novom suprugu svoje bivše žene i sve iznenadio izjavom Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Ova se žena može pohvaliti seksi bivšim suprugom, ali i za sadašnjim uzdišu žene diljem svijeta

Kako piše Daily Mail, Caprice i Jason su dosta očijukali u to vrijeme, čemu su svjedočile i brojne njihove kolege sa seta.

"Bilo je zaista vruće između njih. Jason i Caprice upoznali su se na setu popularne serije kada je otišla Pamela Anderson. Njezina majka obožavala je Jasona i navijala je da postanu par", kaže izvor blizak Caprice.

Jason je u to vrijeme imao 21 godinu, dok je manekenka imala 29. Kako kažu njihove kolege, i danas je jasno da Jason voli starije djevojke, stoga ne čudi da je bio zaljubljen u nju. Manekenka je zaključila kako uloga nije za nju te je brzo odustala, a mnogi kažu kako joj je to najveća pogreška u karijeri, čega je i sama svjesna.

Jason Momoa je danas u braku s Lisom Bonet, a par ima dvoje djece.

Pjevačica je prvo izazivala u toplesu, a sad je fanove počastila fotkom na kojoj je potpuno gola