Senzacionalna!

Zbog ovih fotki jasno je zašto je zovu savršenom ženom: Objavila fotke u badiću i izazvala pomutnju!

Candice Swanepoel Candice Swanepoel Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Candice Swanepoel - 1 Candice Swanepoel - 6 Candice Swanepoel - 3 Candice Swanepoel - 4 Candice Swanepoel - 5 Candice Swanepoel - 7 Candice Swanepoel - 8 Candice Swanepoel - 2 +0 Candice Swanepoel Galerija

Candice Swanepoel na Instagram profilu objavila je fotografiju u crnom badiću te izazvala hrpu poztivnih komentara.

Bivša anđelica Victoria's Secreta, Candice Swanepoel, na Instagram profilu objavila je fotografiju gdje pozira u crnom jednodijelnom badiću.

Pogledaj i ovo Candice Swanepoel Kakvo tijelo! Ove fotografije objašnjavaju zašto ovu ženu zovu boginjom ljepote, njoj Photoshop definitivno ne treba!

Ova 33- godišnja manekenka pokazala je svoje izrazito duge i vitke noge, te utreniranu figuru i tamnoputi ten. Pozirala je na plaži dok su je obasjavale zrake sunca, a nosila je i crne sunčane naočale.

Ispod fotografije je napisala:

"Željela bih da upoznaš Giu.. Ona je nova i stvarno je drska".

Gia je naziv njezinog novog badića koji nosi na sebi, a njegova cijena je 220 dolara.

"Oduzimaš mi dah", "vražice", "Uhh jako si vruća", "Jesi li ti stvarna?", samo su neki od komentara koje su joj davali kolege, ali i ostali pratitelji.

Ova mlada poduzetnica, osim što prodaje vlastitu liniju kupaćih kostima, model je i za mnoge poznate brendove. Prošle godine je tako bila model Kim Kardashian za njezin brend "Skims".

Također, pozirala je i uz Heidi Klum (48), Alessandru Ambrosio (40) i Tyru Banks (48).

Prisjetimo se, ponosna je majka dvojice sinova Anacea i Ariela, koje je dobila s bivšim partnerom i manekenom Hermannom Nicolijem, s kojim je vezu prekinula 2017. godine, a koliko je poznato, nakon toga njezino srce nitko nije ponovno uspio osvojiti. Prekinuli su nakon 14 godina, a upoznali su se i zaljubili u Parizu kada je ona imala 17 godina, a on 23. Zaručili su se 2015. godine, no svemu je navodno presudila prevelika udaljenost zbog poslova.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise - 1 Tom Cruise i Jennifer Connelly Tom Cruise - 2 Tom Cruise +12 Tom Cruise Nekad i sad Tom Cruise izgleda bolje nego ikad, fotke njegova lica zbog kojih su se svi zgražali sada su pale u zaborav!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Kim Kardashian i Pete Davidson - 3 +8 Kim Kardashian i Pete Davidson - 2 Celebrity Kim u bikiniju s tangama pokazala svu raskoš svojih oblina, iako mnogi tvrde da je u pitanju Photoshop

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene