dan na plaži

Znamo je po nekoliko skandala: Atraktivna brineta uživala na suncu pa u oskudnom badiću pokazala i previše

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ambra Gutierrez sa psom je uživala na plaži u Miamiju, a na sebi je imala badić boje kože koji je otkrio svu raskoš njezinih oblina.

Talijanska manekenka Ambra Gutierrez (28) zimski je period odlučila provesti na plažama Miamija, a paparazzi su je uhvatili kako uživa sa svojim psom. Na sebi je imala oskudni bikini koji je jedva obuzdao njezine obline, no pažnja fotografa ovoj ljepotici nije niti malo zasmetala.

Zanosna brineta se rodila u Torinu i bila je finalistica za Miss Italije. Privukla je pažnju javnosti 2010. kada se kao 18-godišnjakinja zatekla na bunga-bunga zabavi povezanoj s bivšim premijerem Silvijem Berlusconijem. Čim je saznala da su tamo prisutne maloljetne djevojke koje koriste za prostituciju, otišla je s tuluma i progovorila o svemu za medije.

Manekenka je optužila poznatog holivudskog zlostavljača, producenta Harveyja Weinsteina da ju je napao dok su 2015. gledali njezin portfolio. Obratila se iste večeri policiji i dan kasnije je napravila snimku na kojoj Weinstein priznaje da je navikao grabiti žene protiv njihove volje. Unatoč tome, državni odvjetnik je rekao da ne postoji dovoljno dokaza za podizanje tužbe.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene