krivo je more

Zaboravila da nije sama na plaži pa se opustila, ali nije računala da će baš paparazzima pokazati i više nego što je htjela

Alina Baikova (Foto: Instagram) Alina Baikova (Foto: Instagram) instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alina Baikova (Foto: Instagram) Alina Baikova (Foto: Instagram) Alina Baikova (Foto: Profimedia) Alina Baikova (Foto: Instagram) Alina Baikova (Foto: Instagram) Alina Baikova (Foto: Profimedia) +0 Alina Baikova (Foto: Profimedia) Galerija

Alina Baikova bila je meta fotografa na plaži u Miamiju, a snimili su je baš u trenutku kada je odlučila skinuti gornji dio bikinija.

Ukrajinska manekenka Alina Baikova posljednjih dana odmara u Miamiju, a fotografi su je uhvatili u dosta nezahvalnom položaju. Ljepotica je na licu imala tragove kreme za sunčanje, no u trenutku kada je odlučila svući godnji dio bikinija na plaži su se zatekli i paparazzi. Pokazala je i više nego što je vjerojatno namjeravala, a snimili su je potpuno golih grudi.

Baikova se na fotografe nije obazirala te je presvukla badić i nastavila svojim tempom, a nije marila ni za znatiželjne poglede na plaži.

Alina je inače jedna od uspješnijih ukrajinskih manekenki, a već nekoliko godina živi i radi u SAD-u. Nosila je revije najpoznatijih dizajnera te je česti gost popularnih tuluma.

Jedno vrijeme se šuškalo i da ljubi poznatog neženju Leonarda DiCaprija, no na kraju se ispostavilo kako su to samo bile glasine. Svojim vitkim tijelom često plijeni pažnju javnosti, a svojom ljepotom oduševljava sve na društvenim mrežama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene