Alina Baikova bila je meta fotografa na plaži u Miamiju, a snimili su je baš u trenutku kada je odlučila skinuti gornji dio bikinija.

Galerija


Ukrajinska manekenka Alina Baikova posljednjih dana odmara u Miamiju, a fotografi su je uhvatili u dosta nezahvalnom položaju. Ljepotica je na licu imala tragove kreme za sunčanje, no u trenutku kada je odlučila svući godnji dio bikinija na plaži su se zatekli i paparazzi. Pokazala je i više nego što je vjerojatno namjeravala, a snimili su je potpuno golih grudi.

Baikova se na fotografe nije obazirala te je presvukla badić i nastavila svojim tempom, a nije marila ni za znatiželjne poglede na plaži.

Alina je inače jedna od uspješnijih ukrajinskih manekenki, a već nekoliko godina živi i radi u SAD-u. Nosila je revije najpoznatijih dizajnera te je česti gost popularnih tuluma.

Jedno vrijeme se šuškalo i da ljubi poznatog neženju Leonarda DiCaprija, no na kraju se ispostavilo kako su to samo bile glasine. Svojim vitkim tijelom često plijeni pažnju javnosti, a svojom ljepotom oduševljava sve na društvenim mrežama.

Sve je spremno za bajkovito vjenčanje Mate Rimca i njegove Katarine, a evo što je najviše ukralo pažnju pred njegovom kućom!

Sjećate se ovog mladića za kojim su ludovale curice prije 20 godina? Nećete vjerovati kako danas izgleda i čime se bavi!