Strava i užas

Maneken preminuo tijekom revije pred šokiranom publikom, obitelj sve gledala u prijenosu uživo

Tales Soares (Foto: Instagram) Tales Soares (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tales Soares (Foto: Instagram) Tales Soares (Foto: Instagram) Tales Soares (Foto: Instagram) Tales Soares (Foto: Instagram) Tales Soares (Foto: Instagram) +0 Tales Soares (Foto: Instagram) Galerija

Tijekom revije modnog brenda Ocksa prošlu subotu u Brazilu jedan od manekena srušio se na pod te preminuo.

Talesu Soaresu bilo je tek 26 godina.

Pogledaj i ovo showbuzz pratilo ga 700.000 ljudi Popularni tiktoker preminuo u 25. godini od posljedica teške bolesti, tužnu vijest potvrdila je njegova djevojka

Tijekom revije modnog brenda Ocksa prošlu subotu u Brazilu jedan od manekena srušio se na pod te preminuo. Publika je mislila kako je sve to dio showa, no nažalost nije bilo, što je postalo jasno kada je na pistu izašlo medicinsko osoblje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tales Cotta (@tales.cotta) on

Tales je preminuo, a kako su se danas raspisali svjetski mediji, mladi model navodno je imao nedijagnosticiranu bolest još od rođenja.

"Liječnici sumnjaju na to da je gospodin Soares imao urođeni problem. Sve se dogodilo tako iznenada i neočekivano. Poljubio je prijatelja iza kulise, samouvjereno izišao na pozornicu kao i uvijek, a onda se iznenada spotaknuo i pao", otkrio je naknadno njegov modni agent Rogerio Campaneli, a šuška se i kako je maneken preminuo već na pisti, odmah nakon rušenja.

U početku se sumnjalo i na to da je nesretnik pretrpio epileptični napad jer mu je nakon kolapsa viđena pjena na ustima, no pomoći više nije bilo. S druge strane, njegova sestra Gabrielle Gomes izjavila je za brazilske medije kako nije bila svjesna da joj brat pati od bilo kakvih zdravstvenih problema.

"Nije imao nikakve epileptične napade dosad te je redovito išao na preglede", zaključila je. "Majka i ja čule smo se s njim neposredno prije revije i rekao je kako je dobro te je upravo pojeo mrkvu. Bio je zdrav i tako je živio, bio je vegetarijanac, a vježbao je svaki dan jogu i crossfit. Nije uzimao nikakve supstance", nastavila je te otkrila kako su njegovu smrt gledale u prijenosu revije uživo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tales Cotta (@tales.cotta) on

"Odmah smo nazvale organizatore da pitamo što se događa. Tada su nam rekli da je hospitaliziran, no ubrzo su javili i kako je preminuo." Još uvijek se ne zna službeno što je dovelo do tragične smrti pred mnogobrojnom publikom.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić (FOTO: Instagram) Marin Čilić (FOTO: Instagram) Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) +1 Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Celebrity Jedan od najslađih hrvatskih parova proslavio prvu godišnjicu braka dosad neviđenim snimkama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene