Tijekom revije modnog brenda Ocksa prošlu subotu u Brazilu jedan od manekena srušio se na pod te preminuo.

Galerija


Talesu Soaresu bilo je tek 26 godina.

Vezani članci Marija Baksa (Foto: Screenshot) Još jedan rastanak: Velika zvijezda i seks-simbol Jugoslavije preminula u 74. godini života Liječnik, ilustracija (Foto: Getty images) Svakih 39 sekundi od upale pluća umre jedno dijete, a može se lako spriječiti

Tijekom revije modnog brenda Ocksa prošlu subotu u Brazilu jedan od manekena srušio se na pod te preminuo. Publika je mislila kako je sve to dio showa, no nažalost nije bilo, što je postalo jasno kada je na pistu izašlo medicinsko osoblje.

Tales je preminuo, a kako su se danas raspisali svjetski mediji, mladi model navodno je imao nedijagnosticiranu bolest još od rođenja.

"Liječnici sumnjaju na to da je gospodin Soares imao urođeni problem. Sve se dogodilo tako iznenada i neočekivano. Poljubio je prijatelja iza kulise, samouvjereno izišao na pozornicu kao i uvijek, a onda se iznenada spotaknuo i pao", otkrio je naknadno njegov modni agent Rogerio Campaneli, a šuška se i kako je maneken preminuo već na pisti, odmah nakon rušenja.

U početku se sumnjalo i na to da je nesretnik pretrpio epileptični napad jer mu je nakon kolapsa viđena pjena na ustima, no pomoći više nije bilo. S druge strane, njegova sestra Gabrielle Gomes izjavila je za brazilske medije kako nije bila svjesna da joj brat pati od bilo kakvih zdravstvenih problema.

"Nije imao nikakve epileptične napade dosad te je redovito išao na preglede", zaključila je. "Majka i ja čule smo se s njim neposredno prije revije i rekao je kako je dobro te je upravo pojeo mrkvu. Bio je zdrav i tako je živio, bio je vegetarijanac, a vježbao je svaki dan jogu i crossfit. Nije uzimao nikakve supstance", nastavila je te otkrila kako su njegovu smrt gledale u prijenosu revije uživo.

"Odmah smo nazvale organizatore da pitamo što se događa. Tada su nam rekli da je hospitaliziran, no ubrzo su javili i kako je preminuo." Još uvijek se ne zna službeno što je dovelo do tragične smrti pred mnogobrojnom publikom.

Jedan od najslađih hrvatskih parova proslavio prvu godišnjicu braka dosad neviđenim snimkama