Sve zbog mamurluka

Biste li dopustili njemu da vas operira?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ken Jeong najpoznatiji je po ulozi u hitu 'Mamurluk', no jeste li znali da je on zapravo liječnik?! Glumac je postao tek u svojim tridesetima...

Glumac Ken Jeong je u svojim 30-tima napravio veliki zaokret u karijeri. Nakon liječničke karijere ostavio je medicinu i posvetio se komediji, a uloga u 'Mamurluku' omogućila mu je svjetsku slavu.

Pogledaj i ovo Mamurluk (Foto: Profimedia) Urnebesne scene Nezaboravna komedija koja je obilježila filmsku povijest ove godine obilježava okruglu godišnjicu prikazivanja

Glumi i u zadnjem nastavku popularne komedije, te unovčio čak pet milijuna dolara! Nakon šašavih golišavih scena kao Mr.Chow vjerojatno mu mnogi ne bi ni povjerovali da je liječnik - biste li mu dali da vam na premijeri upravo on operira na operacijskom stolu??

>> 'Mamurluk 3': Najgledanija komedija u Hrvatskoj ikad!

'Otkako sam snimio 'Mamurluk' moj je život iz crno-bijelog postao šaren. Od trenutka kad sam gol iskočio iz prtljažnika u filmu, sve se promijenilo. Mnogo sam improvizirao na audiciji za taj film. Uživio sam se u lik, vrištao i skakao. Sjećam se da je redatelj Todd Phillips rekao: 'Ovaj je čovjek lud. Moram ga angažirati', poručio je 45-godišnji Ken koji inače živi u Detroitu.

Da mu komedija sjajno leži pokazao je i u seriji 'Klub otpisanih' koja se emitira na Doma TV, a osim toga pripreman još šest novih projekata. Iako je postigao svjetsku slavu i dalje je u sretnom braku sa suprugom Tran Ho koja je isto liječnica. Podrijetlom su iz Vietnama, a imaju i kćeri blizanke Alexu i Zooey.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene