nije joj jasno

Šamar na Oscarima komentirala je i majka Willa Smitha, nije skrivala koliko je iznenađena njegovom reakcijom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

O incidentu na ovogodišnjim Oscarima oglasila se i majka Willa Smitha, Caroline Bright.

Majka glumca Willa Smitha, Caroline Bright, ponosna je na svoga sina što je odnio kući Oscara za najboljeg glumca u filmu "Kralj Richard", ali poput ostatka svijeta, šokirana je njegovim istupom na samoj dodjeli.

Pogledaj i ovo showbuzz svi pričaju o tome Širi se video trenutka nakon kojeg je Will Smith nasrnuo na kolegu, pogledajte što ga je točno izbacilo iz takta!

"Znam kako radi i koliko naporno radi. Čekala sam i čekala, a kada sam čula njegovo ime oduševila sam se", komentirala je u intervjuu ovoga tjedna. Ipak, neugodno se iznenadila kada je vidjela incident tijekom dodjele prije njegove nagrade. Smith je udario šamar komičaru Chrisu Rocku jer se našalio na račun ćelavosti njegove supruge Jade Pinkett Smith.

"Will je vrlo prizemljena osoba. Ovo je prvi put da sam ga vidjela da se ovako ponaša. Prvi put u njegovu životu... Nikada nisam vidjela da je učinio nešto takvo", komentirala je njegova majka.

Will se Akademiji za incident ispričao na dodjeli dok je preuzimao Oscara", a naknadno se na Instagramu ispričao i samom Rocku. "Želio bih ti se javno ispričati, Chris", napisao je Smith. "Bio sam izvan sebe i pogriješio sam", napisao je.

Chris Rock se o svemu prvi put oglasio na nastupu u Bostonu u sklopu svoje turneje "Ego Death" te je istaknuo kako još uvijek procesuira sve što se dogodilo na dodjeli.

"I tako, kakav je bio vaš vikend?" pitao je Rock na početku svojeg nastupa u Bostonu. "Nemam puno za reći o tome, pa ako ste zbog toga došli na nastup, žao mi je. Cijeli nastup napisao sam prije Oscara", priznao je Rock. "Još uvijek dolazim k sebi, ali u jednom ću trenutku sve komentirati. Bit će to ozbiljan razgovor, bit će smiješan, ali zasad ću se šaliti", istaknuo je.

Akademija je o svemu pokrenula službenu istragu, a Willu prijeti i moguće oduzimanje njegova prvog Oscara.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Vlatka Pokos In Magazin: Vlatka Pokos - 8 In Magazin: Vlatka Pokos - 7 In Magazin: Vlatka Pokos - 5 +13 In Magazin: Vlatka Pokos - 3 Celebrity Vlatka Pokos otkrila tužan razlog svojeg povratka u Hrvatsku: "Moram to podijeliti s vama zbog jednog izdanog povjerenja"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Profimedia) Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Instagram) +3 Amanda Bynes (Foto: Instagram) Nekad i sad Nekad je bila prava slatkica, no upala je u tipične probleme tinejdžerskih zvijezda i danas je neprepoznatljiva!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene