Marko i Branka Grubnić dijele ljubav prema skupocjenim krpicama, a često i putuju zajedno.

Galerija


Marko Grubnić ponovno je aktivan na Instagramu.

Vezani članci Marko i Branka Grubnić Grubnić objavio fotku s mamom Brankom, ona u atraktivnoj haljini pokazala noge: "Svaka čast ovoj ženi" Marko Grubnić (Foto: Instagram) Duguje mu skoro 150 tisuća kuna? Marko Grubnić podigao tužbu protiv kirurga

Nakon što je na neko vrijeme nestao s popularne društvene mreže, stilist Marko Grubnić vratio se u velikom stilu te ponovno svakodnevno dijeli fotografije iz privatnog života sa svojih 41,7 tisuća obožavatelja.

Poznat kao Modni mačak, stilist je posljednjih dana u jednoj od svjetskih modnih metropola, Milanu, a tamo je otputovao s mamom Brankom, s kojom obožava provoditi vrijeme.

I 59-godišnja gospođa Branka je baš poput svog 36-godišnjog sina velika zaljubljenica u modu, ali i u skupe krpice koje ćete vrlo lako uočiti na njoj.

Kultna Chanelova torbica, Guccijev remen i cipele, Louis Vuittonov šal i torbica, majica Moschino, pa torbica Dior... Nema što ovaj duo nije prošetao milanskim ulicama, a vjerujemo kako su privlačili itekako puno pažnje tako modno usklađeni.

Gospođa Branka nekada je nosila kratku kosu i šiške te mnogo jednostavnije modne kombinacije, no utjecaj sina stilista učinio je svoje. Doduše, i Marko se itekako promijenio od svojih estradnih početaka.

Pogledajte fotografije u našoj galeriji i uvjerite se sami. 

Dočekao ih u suzama: Meghan i Harry tješili uplakanog dječaka i pokazali svoju brižnu stranu

Ava Karabatić: ''Nikad nisam padala na poznate muškarce, uvijek su to bili liječnici ili književnici''