Zabava Ecclestonica

Mama koja može konkurirati kćerima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odlično raspoložena Tamara Ecclestone podijelila je nekoliko fotografija s dočeka Nove godine na svom Twitter profilu.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Željko Bebek Najluđa noć Poznati Hrvati otkrivaju gdje će slaviti doček nove godine, evo tko će raditi, a tko biti kod kuće pod dekicom!

Iako britanski mediji pišu kako je Tamara tijekom izlaska iz noćnog kluba Annabel's bila toliko pijana da ju je mama Slavica morala pridržavati, slavna bogata nasljednica tu je večer počela odlično raspoložena. Fotografirala se u svjetlucavoj haljinici dubokog dekoltea s perjanicom na glavi, dok je trudna Petra pozirala je s mamom Slavicom, nasmiješene od uha do uha. Tko bi rekao da će Slavica biti uskoro baka? Izgleda odlično!

Tamara je zasigurno jedva dočekala kraj 2012. koja je za nju bila posebno teška. Šokirao ju je kućni pornić koji je snimio s drugom na momačkoj zabavi, a šok je doživjela i ovo ljeto kada joj je bogati otac Bernie pred oltar odveo 46 godina mlađu Brazilku Fabianu Flosi.

>> I Tamara želi živjeti kao princeza: Zavirite u njezin dvorac!

Bogatašica nije krila kako je protekla godina za nju bila izuzetno teška. U kolovozu je ostavila bivšeg švercera ukradenih satova Rolex i brokera Omara Khyamia. Šok je doživjela i ovo ljeto kada joj je bogati otac Bernie pred oltar odveo 46 godina mlađu Brazilku Fabianu Flosi. Nije se pojavila na vjenčanju iz lojalnosti prema majci Slavici te izjavila: 'Za mene postoji samo jedna gospođa Ecclestone'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene