Zaposlena zvijezda

Mama Beyonce: 'Curo, ti nisi kraljica'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sve što dotakne Beyonce pretvori u zlato! Za svoje obožavatelje je kraljica, no njezina obitelj ipak ju redovito 'spušta na zemlju'!

Za svoje obožavatelje Beyonce je prava kraljica, što je i pokazala svojom turnejom 'Mrs.Carter Show' s kojom će obići svijet. Na turneji je čak i prati kćerkica Blue Ivy koju je ponosno pokazala na posljednjem koncertu u Londonu.

Pogledaj i ovo showbuzz 90 sekundi Kamerama pristup bio zabranjen: Evo kako to radi Beyonce!

Malenu su doveli zaštitari, a Beyonce je svoju mezimicu primila za ručicu dok je pjevala pjesmu 'Irreplaceable'.

'Kada nisam na pozornici, provodim vrijeme s obitelji. Ja sam majka i mijenjam pelene svojoj kćeri, a to me podsjeća - 'curo, ti nisi kraljica'. Dobro je imati ravnotežu u životu', rekla je Beyonce za Daily Morror. 'Moj život na pozornici traje jako kratko, moj život je javan kada pjevam na pozornici a to je samo par sati dnevno', dodaje pjevačica na pressici Mrs.Carter Tour.

Kraljica u crtiću

Beyonce kontrolira svoj imidž u javnosti i ne dijeli mnogo informacija o svojem privatnom životu. Dok je na turneji mama Tina joj najviše pomaže oko Blue, kao i Jay Z dok ne radi u studiju ili nastupa. Već je otkrila kako se veseli drugom djetetu sa suprugom nakon turneje. 'Blue Ivy treba društvo', otkrila je Beyonce.

'Majčinstvo je promijenilo sve', dodaje zvijezda koja je gostovala i u Daily Showu kako bi razgovarala o svojoj prvog ulozi u kojoj je posudila glas liku iz crtanog filma 'Epic', naravno njezin lik je kraljica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene