'Klasični pijanac'

Popio 'čašicu previše' i sve prisutne zabavljao!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sinoć u britanskom showu 'The Graham Norton' nije nedostajalo zabave i smijeha.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Mark Wahlberg i Rhea Durham - 4 Strog režim U 53. godini ima torzo kakvim može posramiti upola mlađe kolege, a evo što sve radi kako bi izgledao ovako isklesano!

Mark Wahlberg je sa kolegama glumica Michealom Fassenberom i Sarah Silverman zabavljalo publiku u studiju, ali i ispred malih ekrana.

>> Mišići veći nego ikad - I to s 10 obroka na dan!

Pričao je o svom hit filmu 'Ted' te o trenutku kada je supruzi prioćio da će tumačiti ulogu u filmu o plišanom medvjediću.
'Kad smo se vozili na dodjelu Oscara prošle godine, rekao sam joj dušo, konačno sam pronašao novi film. Bit će super, a radnja se vrti oko mene i medvjedića, a ona je odgovorila:' Jesi li ti idiot? Sada ideš na dodjelu Oscara po posljednji put. Tvoja karijera će završiti', kroz smijeh je ispričao 41-godišnji Wahlberg.

No osim uzbudljivih Markovih prepričavanja, bili su komentari gledatelja koji su na Twitter stranici showa postavljali glavno pitanje: 'Koliko je pijan Mark Wahlberg? 'Naime, mnogima se učinilo kako je glumac popio koju čašicu previše.

'Jako je smiješno gledati Marka koji je poprilično pijan kod Grahama, kada ga gledam manje sam zabrinut za svoje buncanje kada popijem', 'Mislim kako je Mark Wahlberg definitivno na nečemu, i nije samo opijen životom', 'Super mi je bilo kako se Mark ponašao kod Grahama', baš je zabavan bio', ' Na ljestivci pijanstva, Wahlebrg, koliko si zapravo pijan?','Klasični pijanac – počeo je uzbuđeno i zabavno, a zatim se pretvorio u neugodnu osobu koja je stvorila poprilično nezgodnu situaciju'... samo su neki od komenatara na Twitteru. Pogledajte video i prosudite sami!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene