Fotografija je nastala sasvim slučajno, a Loganova majka nije slutila da će postati hit.


Fotografija šestomjesečnog Logana Bihamta postala je pravi hit na internetu nakon što je njegova majka objavila fotografiju na kojoj Logan nevjerojatno nalikuje na slavnog Dannyja DeVita.

Ponosna majka fotografiju je objavila na svom Redditu uz opis "Moj sin izgleda kao Danny DeVito". Iako je slika prvotno bila namijenjena baki i djedu preslatkog mališana, ubrzo je postala viralna.

Logan Bihamta, Danny DeVito (FOTO: Reddit, Getty)

Urnebesna fotografija nastala je prije godinu i pol dana, a tek sada majka ju je odlučila podijeliti sa svima jer, kako kaže, želi svima izmamiti osmijeh na lice. Iako danas maleni Logan više ne nalikuje toliko na 70 godina starijeg glumca, majka Shannon uspjela je u svojoj misiji. "Nadam se da sam uspjela nasmijati ljude i unijeti mali predah od političkih objava", kazala je Shannon.

Inače, ova preslatka fotografija na internetu je osvanula samo nekoliko dana nakon što je u javnost procurila vijest da se Danny DeVito rastaje od supruge Rhee Pearlman. Par je bio zajedno 34 godine, a prije četiri godine također su bili na rubu rastave.

"Danny i Rhea su i prije prekidali no sada je zaista svemu došao kraj. Već godinama vode odvojene živote, a tako će i ostati", rekao je izvor blizak paru, piše Radar Online. Sada im slijedi rastava i raspodjela imovine vrijedne 140 milijuna dolara.

Danny DeVito, Rhea Pearlman (FOTO: Getty)