Maks Rucner i Đuro Pavo Dolenčić rasturaju u break danceu, a tek se nakon audicijske emisije Supertalenta saznalo da je Đuro sin poznatog domaćeg redatelja Krešimira Dolenčića.

Galerija


Maks Rucner i Đuro Pavo Dolenčić početkom studenog oduševili su žiri "Supertalenta" plesnim umijećem.

Vezani članci Koronavirus Rodbinu uvjerio da ona ne želi razgovarati s njima: Šest godina skrivao majčinu smrt i dizao njezinu mirovinu Mia Kovačić Već 14 godina jedno je od zaštitnih lica Nove TV: ''Ja sam onaj gost koji ne želi otići i udomaćio se do kraja''

Radilo se o break dance dvojcu koji je vrlo samouvjereno izašao na pozornicu te od prvih taktova zavladao njome, a da su svjesni svog talenta, nisu skrivali.

Rasplesani tinejdžeri istaknuli su kako se od ostalih breakera razlikuju po svemu te smatraju da nemaju konkurenciju, a oduševljen je ostao i žiri, koji je ustvrdio da je nastup bio prekratak koliko su dobri. Jedino je Davor Bilman bio nešto oštriji.

"Nisam baš vau sa svim elementima, iako to je OK, sve u svemu, ali za sljedeći se nastup još malo sinkronizirajte", zaključio je tada.

Te nedjelje, u šestoj audicijskoj emisiji malo tko je znao kako je jedan od dvojice rasplesanih mladića sin poznatog domaćeg redatelja Krešimira Dolenčića i dramaturginje Ane Turković. Iako nije krenuo stopama roditelja, ipak je ostao u umjetnosti, što je bio potpuno logičan slijed.

Zanimljivo, i njegov kolega nosi poznato prezime Rucner, baš kao i violončelistica Ana Rucner, no on nije njezin sin.

Sudeći po njihovim profilima na Instagramu, dečki su osmislili i malu online školu break dancea te se, kako su sami istaknuli, planiraju još dugo baviti time, bez obzira na uspjeh u Supertalentu. Također, često putuju u susjedne zemlje na razna natjecanja, čime samo šire glas o svom talentu, što je za svaku pohvalu.

A kako je prošao njihov polufinalni nastup u Supertalentu? 

Dečki su željeli pokazati kako mogu plesati na svaku vrstu glazbu, a zaplesali su na zarazne ritmove Psihomodo popa i njihove pjesme "Frida". 

"Meni je ovo bilo fantastično! Izašli ste iz zone sigurnog, imali ste nekoliko momenata iznenađenja, vidjela sam jako puno novih elemenata, tako da zaključujem da ste se žestoko znojili u dvorani", rekla je Martina Tomčić, a Janko Popović Volarić rekao je kako je cijela plesna priča bila vrlo zaokružena. 

"Bili ste veseli, zabavni, priča je bila dobra i naravno - plešete kao zmajevi", zaključila je Maja Šuput.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.