Što vi kažete?

Pogledajte izdanje Maje Šuput o kojem njezini fanovi ne prestaju pričati: ''Wow, lutko, reci nam gdje da nađemo te hlače!''

Frano Ridjan i Maja Šuput Frano Ridjan i Maja Šuput DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Frano Ridjan i Maja Šuput Galerija

"Predivna si", "Kako si zgodna!", "Kombinacija je top, goriš", "Kako ti ovo dobro stoji! Nije realno", samo su neki od brojnih komentara ispod fotografija koje je nakon showa TLZP objavila Maja Šuput.

Voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato" Maja Šuput u nedjelju je iznenadila sve kada se umjesto u haljini pojavila na pozornici popularne emisije u elegantnom crnom odijelu.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea, Antonija Šola kao Goran Karan, TLZP "to je bila potreba" Evo zašto je Minei trebalo malo nježnosti, nije se ustručavala ni zatražiti je: "Pa daj me zagrli!"

Na Instagramu je objavila nekoliko fotografija snimljenih iza kulisa showa, a s njom u društvu bio je stilist i njezin najbolji prijatelj Marko Grubnić. Uz elegantno odijelo svoj je stil naglasila velikom bijelom ružom i frizurom, a obožavatelji su je zasuli komplimentima. "Predivna si", "Kako si zgodna!", "Kombinacija je top, goriš", "Kako ti ovo dobro stoji! Nije realno", samo su neki od brojnih komentara ispod fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I krenuli smo 🎬🎬🎬 Obozavam ovaj show @tlzphr 🤩🤩🤩 Da cujem, tko gleda???

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Svi su se složili kako Maji odijelo stoji kao saliveno, a sudeći prema fotografijama, voditeljica je i sama bila zadovoljna modnim odabirom.

Podsjetimo, u prvoj emisiji Šuput je blistala u glamuroznoj crnoj haljini s također bijelim detaljima, a u drugoj je oduzimala dah u ružičastoj kombinaciji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dva sata prije emisije ; frizura i make up gotovi... Smirena, koncentrirana, izvana skulirana, iznutra preuzbudjena, u glavi vrtim prve dve recenice 🤓🤓 Samo da ne zeznem uvod... Ma necu valjda, nastrebala sam svih 65 stranica napamet 🙋‍♀️Ok, gledamo se u 20 15 jer @tlzphr tada starta 🥳🥳 Wish me luck 🤞🤞🤞

A post shared by majasuput (@majasuput) on


Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Brigitte Bardot (FOTO: Profimedia) Brigitte Bardot (Foto: AFP) Brigitte Bardot (Foto: AFP) Brigitte Bardot (Foto: AFP) +3 Brigitte Bardot (Foto: AFP) Celebrity Rado se skidala u filmovima i ostvarila veliku karijeru, no istodobno je šokirala javnost neobičnim izjavama o trudnoći

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene