Jean-Claude Van Damme sam je predložio dvojcu AaRON da nastupi u spotu jer obožava njihovu glazbu.

Galerija


Akcijski junak Jean-Claude Van Damme u 60. godini je još u odličnoj formi i nije izgubio na svojoj gipkosti. 

Van Damme, koji je posebno poznat po izvedbi špage, nastupio je u spotu grupe AaRON za singl "Ultrareve". Glazbeni dvojac Simon Buret i Olivier Coursiera su otkrili da je Jean-Claude dobio glavnu ulogu jer je to sam predložio.

Naime, belgijski majstor borilačkih vještina im se javio zbog glazbe za njegov novi film, a oni su mu rekli da su završili snimanje albuma. "Jean-Claude nas je nazvao i rekao koliko mu ova pjesma znači. Predložio nam je da njegova kćI Bianca režira videospot koji bi bio snimljen u Los Angelesu. Tako je san postao stvarnost", rekli su dečki iz grupe AaRON. 

U snimanju je sudjelovao i Van Dammeov sin Kristopher koji je radio kao kamerman. Jean-Claude je u spotu zaplesao i odradio nekoliko borilačkih vježbi na parkiralištu i plaži. Osim što je pokazao kako ga i dalje krase zavidni mišići i da je u odličnoj formi, otkrio je i svoju opušteniju stranu i ljubav prema glazbi. Njegov nastup je oduševio obožavatelje koji su ga pohvalili u komentarima ispod videa. 

Inače, Van Damme ima kćer Biancu sa suprugom, bodybuildericom Gladys Portugues (62) s kojom je u braku od 1999. kada su se drugi put vjenčali. Naime, prvi put su izgovorili sudbonosno da 1987. i razveli se pet godina kasnije. Van Damme se uključujući ova dva braka ženio pet puta.

Severina pozirala u romantičnoj haljini i pokazala savršene noge, ali i prirodno lice: "Nema za tebe starenja"