Doria Ragland živi u Los Angelesu, a s Harryjem, Meghan i Archiejem provela je praznike u Vancouveru. Izvori bliski kraljevskoj obitelji tvrde kako se Harry jako zbližio s Meghaninom majkom.

Galerija


Vojvoda od Sussexa jako se oslanja na majku svoje supruge kada je riječ o savjetima o životu u kraljevskoj obitelji. Princ Harry s Meghaninom majkom, 63-godišnjom Dorijom Ragland razgovara o svemu i traži njezine savjete jer mu u ovim trenutcima veoma nedostaje njegova majka, princeza Diana.

Vezani članci Princ Harry, Meghan Markle, princ William i Kate Middleton William i Kate razbjesnili obožavatelje Harryja i Meghan: "Sigurni smo da ovo nije slučajno" Princeza Diana Pikanterije koje će uzdrmati kraljevsku obitelj: Goli gosti na hodnicima palače, ljubavne afere i najžešće svađe

Doria Ragland živi u Los Angelesu, a s Harryjem, Meghan i Archiejem provela je praznike u Vancouveru. Izvori bliski kraljevskoj obitelji tvrde da se Harry jako zbližio s Meghaninom majkom.

"Harry u ovom trenutku života nema majku kojoj se može obratiti za savjet, a od samih početaka bio je nevjerojatno blizak s Dorijom. Ta bliskost sada je još veća", rekao je izvor blizak Harryju za The Sun.

Meghanina majka navodno čitavo vrijeme ohrabruje Harryja i svoju kćer da napuste kraljevsku obitelj, a bila im je velika podrška posljednjih nekoliko mjeseci. Ipak, upozorila je kraljevski par da dobro razmisle o svojim odlukama jer se vjerojatno radi o odluci koju neće moći povući. Doriji i Harryju zajednička je želja da Meghan bude sretna, a njihova je veza u ovom trenutku navodno bolja nego ikada.

Princ je posljednjih nekoliko mjeseci u javnim govorima često spominjao princezu Dianu, a nakon što su on i Meghan odlučili odstupiti od svih kraljevskih dužnosti, rekao je kako mu je bila velika čast služiti domovini i Kraljici.

Princeza Diana od Charlesa je s dobrim razlogom skrivala jednu veliku tajnu koja je sad otkrivena