naslonila se na neveru!

Majka Mate Rimca podijelila neviđene fotke s njegove svadbe pa oduševila izgledom u izazovnoj kombinaciji: ''Opa, miki!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zdenka Rimac objavila je fotografije s vjenčanja svog sina Mate Rimca i Katarine Lovrić te oduševila svojom modnom kombinacijom.

Majka Mate Rimca, Zdenka Rimac podijelila je fotografije s njegova nedavnog svadbenog slavlja u Livnu sa suprugom Katarinom Lovrić, a mnogima je zapela za oči baš haljina koju je ona nosila. 

Pogledaj i ovo Mate Rimac i Robert Downey Jr. prepričao i smiješnu anegdotu Rimac se družio s legendarnim holivudskim glumcem koji se jedva čekao provozati u njegovoj Neveri: "Napokon mogu ovo objaviti!"

Zdenka je odjenula kreaciju domaće dizajnerice Vesne Spose u kojoj je zablistala. Pozirala je u dugoj zlatnoj haljini s prorezom na lijevoj nozi, a s njom je uskladila štikle u istoj boji. 

Zdenka je objavila fotografije na kojima pozira s mladencima i ostatkom obitelji, ali i onu na kojoj je ispred sinove žute Nevere koja je oduševila mnoge. Dobila je brojne komplimente. 

"Mrak", "Izgledate prekrasno", "Opa, miki!", "Wow, ženo! Ovo je vrh!", "Curetak", "Ma koja manekenka za Neveru. To je to, reklama je tu. Odlično izgledaš, ali sreća na licu se najviše vidi", "Koja ljepotica", "Super slika", "Koja ljepota", "Prava svekrva", "Diva", samo su neki od pohvala na račun majke Mate Rimca. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene