Zdenka Rimac objavila je fotografije s vjenčanja svog sina Mate Rimca i Katarine Lovrić te oduševila svojom modnom kombinacijom.

Galerija


Majka Mate Rimca, Zdenka Rimac podijelila je fotografije s njegova nedavnog svadbenog slavlja u Livnu sa suprugom Katarinom Lovrić, a mnogima je zapela za oči baš haljina koju je ona nosila. 

Vezani članci Mate Rimac - 1 Mate Rimac pokazao čime se bavi nakon vjenčanja, nekima je to neobično, a on je spremno odgovorio na zapitkivanja Mate Rimac Mate Rimac oštro osudio napise o volu od 800 kilograma na svojem vjenčanju: "Oko toga sam se svađao s raznim ljudima"

Zdenka je odjenula kreaciju domaće dizajnerice Vesne Spose u kojoj je zablistala. Pozirala je u dugoj zlatnoj haljini s prorezom na lijevoj nozi, a s njom je uskladila štikle u istoj boji. 

Zdenka je objavila fotografije na kojima pozira s mladencima i ostatkom obitelji, ali i onu na kojoj je ispred sinove žute Nevere koja je oduševila mnoge. Dobila je brojne komplimente. 

"Mrak", "Izgledate prekrasno", "Opa, miki!", "Wow, ženo! Ovo je vrh!", "Curetak", "Ma koja manekenka za Neveru. To je to, reklama je tu. Odlično izgledaš, ali sreća na licu se najviše vidi", "Koja ljepotica", "Super slika", "Koja ljepota", "Prava svekrva", "Diva", samo su neki od pohvala na račun majke Mate Rimca. 

Nju svi pamte po seksi izlasku iz mora, njega kao velikog šarmera, a sad su iznenadili otkrićem tajne iz privatnog života koju su dugo čuvali

Prvi zajednički izlazak s 15 godina starijim partnerom pao je u drugi plan zbog pozamašnog dekoltea i jako zanimljive haljine