Stella

Majka joj u teškom stanju završila u bolnici - Izlaz je samo jedan!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na Novoj TV krenula je 'Stella', prvi glazbeno-dramski spektakl na malim ekranima uz kojeg vam je zabava zagarantirana! Prvu epizodu Stelle mogli ste pogledati u nedjelju od 21.10 sati. A sad vas upoznajemo s glumicom Sementom Rajhard koja u Stelli tumači skromnu djevojku Jasminu.

Jasmina Klarić je u seriji 'Stella' skromna i požrtvovna djevojka, prekrasnog glasa i neospornog glazbenog talenta. ŽIvot joj je obilježila strašna obiteljska tragedija koja je učinila zrelijom i odgovornijom od svojih vršnjaka. Zbog brige za obitelj ostavila je po strani snove i želje da se bavi glazbom, pa su njezine glazbene izvedbe rezervirane još samo za crkveni zbor u kojem povremeno pjeva, i u rijetkim trenucima odmora od posla i brige za roditelje.

Pogledaj i ovo Sementa Rajhard - 3 "Moje srce" Naša prekrasna glumica pozirala u zagrljaju svoje majke, pogledajte koliko joj sliči!

>> Upoznajte riđokosu 'zloćku' koja će svojoj okolini od večeras otežavati život!

Pomirena sa sudbinom, ni ne razmišlja o ikakvom profesionalnijem angažmanu, sve dok joj majka u teškom stanju ne završi u bolnici. Kada dozna da joj je jedina nada skupa operacija, Jasmina se odlučuje za drastičan potez – prijavljuje se za sudjelovanje u novom glazbenom talent show-u 'Stella' koji pobjedniku osigurava bogatu novčanu nagradu… Vođena plemenitim pobudama, Jasmina nije svjesna da joj sami talent neće biti dovoljan za pobjedu.

Evo što o svom liku misli glumica Sementa Rajhard.

Tvoj lik Jasmina se prijavljuje na talent show, pa što bi joj savjetovala – kako osvojiti žiri?


Jasmini, kao skromnoj djevojci, savjetujem da tu svoju skromnost ne skriva kad stane na pozornicu pred žiri, jer mislim da se najbolje može opustiti tako da ostane svoja - zatvori oči i pjeva iz srca ( kad srce pjeva, cijeli svijet ce čuti).

Reci nam nešto o svojoj ulozi – što ti je bio najveći izazov?


Moja uloga je vrlo slična meni samoj. Obje vodimo skroman i ne nametljiv život. Obitelj nam je na prvom mjestu i činimo sve kako bi im pomogli. I najviše volimo pjevati. U ovom projektu za mene je bilo puto izazova. Glumiti uz profesionalne glumce, pjevati pred Ivanom Husar i Martinom Tomčić koje su mi 'do jučer bile nedostižne zvijezde' prema kojima imam veliki respekt, stati pred Jelenu Veljaču i slijediti njene upute, stati pred redatelje… Sve je to za mene bio izazov, jednom riječju - Stella je moj izazov.

Publici si do sada bila prilično nepoznata. Novo si ime na sceni, no to će se brzo promijeniti. Što te najviše veseli u ovoj novoj situaciji?

Najviše me veseli to što ćemo cijela ekipa i ja napokon vidjeti rezultate našeg rada, nestrpljivi smo svi redom. A i prijateljima će napokon srce biti na mjestu kad emitiranje počne, da napokon shvate moje nedolaženje na druženja tijekom snimanja.

Jesi li uzbuđena zbog skorašnjeg emitiranja serije?

Uzbuđena sam, iščekujem reakcije gledatelja. Vjerujem u veliki uspjeh Stelle, iz razloga što je to prva glazbeno-dramska serija na ovim prostorima, a posebno zato što znam koliko smo mi kao ekipa dali sve od sebe. Nadam se i vjerujem da će publika prepoznati i kvalitetu i ljubav prema glazbi svakoga od nas.

Kako su reagirali tvoji prijatelji i obitelj?

Obitelj mi je bila najveća potpora, od prvog dana, nimalo nisu sumnjali u moje sposobnosti i da ću se odlično snaći. Presretni su, vrlo ponosni, nestrpljivi, prijatelji ih zovu sa svih strana. Uzbuđenje raste.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene