Majka Cristiana Ronalda, Dolores Aveiro bori se za život nakon što joj je drugi put dijagnosticiran rak dojke.

Galerija


Nakon što je objavljena vijest o smrti oca Georgine Rodriguez, djevojke Cristiana Ronalda, otkriveno je da se i majka nogometaša trenutno bori za život.

Vezani članci Banane propadaju (Foto: Dnevnik.hr) Problem s bananama: U kolumbiji zatvoreno 175 hektara plantaža zbog gljivičnog oboljenja John Travolta, Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) Borba glumice s rakom po treći put: ''Ne žalim se, ima i onih kojima je gore od mene''

Naime, Dolores Aveiro vratio se rak dojke, nakon što joj je prvi put dijagnosticiran 2007. godine kada se prvi put podvrgnula operaciji, zračenju i terapiji lijekovima.

"Operirali su mi drugu dojku u Madridu, bila sam na zračenju i sada se borim za život", izjavila je 64-godišnja Dolores za jednu portugalsku televiziju.

Sam Ronaldo je 2009. godine financirao Centar za liječenje raka u bolnici gdje je njegova majka prvi put operirana i to iznosom od 800 tisuća kuna, nakon čega je nastavio donirati portugalske udruge posvećene borbi protiv raka.

"Cristiano će zauvijek biti zahvalan liječnicima i medicinskim sestrama koji su spasili život njegove majke. Želio je da vide koliko to cijeni", izjavio je izvor blizak nogometašu.

Cristiano je 2005. godine ostao bez oca koji je preminuo od posljedica prekomjerne konzumacije alkohola. Zasad nije komentirao majčinu bolest.

Bujne obline u prvom planu: Seksi manekenka koja izaziva pravu pomutnju gdje god se pojavi

Iznenadit ćete se kad vidite kako danas izgleda glumac iz ''Seksa i grada'', no žena mu je i dalje jako zgodna

Slavni par tvrdi: ''Nismo se seksali prije braka, to nam je bila jedna od najboljih odluka''