prošla je godina dana

Majka preminulog glumca prvi put progovorila o tragediji

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Godinu dana nakon tragične smrti mladog glumca, sada se oglasila i njegova majka Ann McGregor.

Kanadski glumac Cory Monteith koji je prošle godine iznenada preminuo od predoziranja drogom, šokirao je svijet. Sada se objasila i njegova tugujuća majka Ann McGregor koja se i dalje suočava s činjenicom da njezinog sina više nema.

Pogledaj i ovo showbuzz bolni video Internetom se širi snimka preminule glumice koja slama srce: ''Zvuči tako mračno, kao da govori o sebi''

7,4 milijuna ljudi svjedočilo tuzi Lee Michele- Posljednje zbogom!

'To je ogroman gubitak... tek sam prije tri dana pogledala njegovu fotografiju. Tugovanje je proces', priznala je majka glumca koji se proslavio u teen seriji 'Glee'. Ann je i dalje u kontaktu s Coryjevom tadašnjom djevojkom Leom Michelle koja je isto tek nedavno nastavila sa svojim životom – Izdala je pjesmu posvećenoj svojoj ljubavi, a i krenula je dalje.

Coryjeva majka prisjetila se i teških tinejdžerskih dana koji su ga u konačnici i odveli u propast. 'kada je imao 15 godina, imao je prvu krizu i tu je sve počelo. Imao je mnogo emocionalnih problema, posebno je tražio pažnju oca i odnos s njim, a to se nije dogodilo', rekla je njegova majka koja je otkrila i kako je Cory razmišljao o tome da napusti Hollywood.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene