Majka Charlieja Ebersola ne odobrava njegovu vezu s Britney Spears


Britney Spears ponovno je sretna u ljubavi. 32-godišnja zvijezda pronašla je novu ljubav u piscu i producentu Charlieju Ebersolu, a otkad je s njim, Britney ne skida osmijeh s lica. No, njihova veza ipak ne odgovara svima. Američka glumica Susan Saint James smatra da Britney nije najbolji izbor za njezinog sina, producenta Charlieja Ebersola.

Veliki korak - Novog dečka upoznala sa sinovima!

Vezani članci Britney Spears i Justin Timberlake Poslije 20 godina šutnje, Britney Spears progovorila o svom bivšem, a brzo joj se i on javio Britney Spears Bivša pop princeza pokazala kako izgleda ujutro, a zabrinuti fanovi uočili su jedan detalj

'Bila bih sretnija da se zagledao u djevojku koja nije zvijezda te koja nije bila na rehabilitaciji zbog droge i alkohola. Mislim da moj sin može naći bolji te da će se brzo opametiti i prekinuti s Britney', rekla je Susan, piše Rarad Online.

S druge pak strane, njegov otac Dick Ebersol misli da je Britney super cura i drago mu je vidjeti sina sretnog i nasmiješenog.
No, Britney je izjavila da neće dopustiti da zli jezici utječu na njihovu sreću, a veliki korak u njihovoj vezi bilo je upoznavanje novog dečka sa snovima devetogodišnjim Seanom i osmogodišnjim Jaydenom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook