Očito o njemu nitko ništa loše ne smije reći jer će se odmah i mama upetljati u sve.


Ono stari, zabrljao si, prevario si ženu s dadiljom, ona je to potvrdila, a ti sad šiziš, i ne samo to, i mama je morala stati u tvoju obranu. Jadno frajeru!

E sad nam je lakše. Slučaju Affleck - Garner ne nazire se kraj. Ben se ponaša kao razmažena curica, a u tome mu zdušno pomaže mama. Jasno da su majke posebno osjetljive na svoje sinove, ali u neke se stvari ipak ne treba petljati.

Prisjetimo se, Jennifer je u nedavnom intervjuu otvoreno progovorila o raspadu svog braka s Benom, ne da ga nije pljuvala već ga je hvalila na sva zvona i rekla kako ga i dalje voli. Progovorila je i o slučaju dadilje i potvrdila se Ben malo zaigrao. Upravo to izazvalo je bijes u timu Affleck, jer je on očito bez grijeha i općenito nije dobro o njemu govoriti u negativnom kontekstu pa čak i kad je u krivu. Njegova mama je odmah izjavila kako Jennifer nije smjela tako nešto reći jer to šteti Benovom liku.

Benovom liku, po našem skromnom mišljenju, najviše šteti sam Ben. Možda ne bi bilo loše da preuzme odgovornost za svoje postupke umjesto da šuti i pušta mamu da se bavi njegovim bračnim problemima.