Maja Šuput i Marko Matić privukli su pažnju medija svojim odnosom. No, zaintrigirao nas je njen odgovor na pitanje koje smo joj postavili...


Maja Šuput i dalje je jako tajnovita kad je u pitanju njezin ljubavni život. Iako svi njenog asistenta Marka smatraju njenim novim dečkom, u najnovijem intervjuu za Dnevnik.hr Šuput nam je dala misliti. Tko je zapravo njen dečko? Hm... Dakle, kad smo je pitali za Marka Matića, njenog asistenta i navodnog dečka, Maja je bila puna riječi hvale.

'Marko je od prvog dana kad je došao odrađivao sve što treba, a da ga čak to nisam tražila. Bila sam šokirana njegovom pristojnošću i požrtvovnošću s druge strane, kao da me poznavao čitav život. Točno zna kad sam u stresu, kad me treba utješiti, kad nasmijati, a kad dati vjetar u leđa', priča Maja. 'Jako je zabavan, stalno pjeva i pleše, uvijek je dobre volje i izuzetno je zgodan pa mi je ljepše u njegovom društvu. Imam sreću da imam takvog muškarca uz sebe. Ostat će na toj poziciji koja nema radno vrijeme. To traje 24 sata na dan. On živi moj život, sva sreća da je moj život zabavan. On bi meni trebao platiti za taj posao jer putuje sa mnom, spava u najboljem hotelu, tulumari', opširna je, ali ne i konkretna simpatična Maja.

Pogledajte i što je to na sebe stavila Alka Vuica? Građani buljili u nju!

Sporno u tome koga zapravo ljubi jest njen odgovor na pitanje o tome prerasta li prijateljstvo u ljubav? Osvrnula se tu na potpuno drugu osobu, čovjeka koji je slovo njenog imena tetovirao na ruci. 'Čovjek koji mene čuva, sa mnom je sedam godina, on mi je bio i još uvijek je desna ruka za sve. On je iz ljubavi i poštovanja prema meni istetovirao slovo M na ruci, a onda znaš da to mora prerasti u ljubav. Kad s nekim provodiš svaki dan, to mora malo otići iz te ljušture poslovnog. Desi se ta neka ljubav, e sad, to ne mora biti ta ljubav o kojoj svi pišu', priča Maja. da podsjetimo, prije par tjedana, Maja je objavila fotografiju na kojoj grli muškarca koji je njezino ime tetovirao na ruci. Jasno, ne radi se o ruci Marka Matića. Postavlja se stoga pitanje, koga zapravo ljubi Maja?

U svakom slučaju, medijski naslovi o njoj i njenom ljubavnom životu joj ne smetaju, dapače, jako je zabavljaju.