Luda zabava

Maja Šuput tulumarila kod problematične holivudske glumice na grčkom Mikonosu

Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (FOTO: Instagram) Maja Šuput (FOTO: Instagram) Maja Šuput (FOTO: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Galerija

Maja Šuput uživala je u luksuznom grčkom odmaralištu, koji je inače u vlasništvu poznate holivudske zvijezde poznate po pojavljivanju na naslovnicama zbog problematičnog ponašanja.

Dobro je poznata vijest da se Maja Šuput posljednjih nekoliko dana ludo zabavljala na odmoru u Grčkoj, a pohvalila se i da je posjetila luksuzni resort poznate holivudske zvijezde u Mikonosu.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

Naime, Lohan Beach House resort iz kojeg je Maja objavila fotografiju, u vlasništvu je problematične glumice Lindsay Lohan, poznate po problemima s ovisnošću o brojnim porocima. U sklopu resorta nalaze se privatna plaža, restoran, bar i butik s dizajnerskom odjećom, a svoja vrata je otvorio prije tri mjeseca. 

Lindsay je imala izvjesnih financijskih problema i prijetio joj je bankrot, no čini se kako novootvoreni resorti u Grčkoj dobro posluju i više nema straha od financijskog kraha.

 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Maja se u Grčkoj zabavljala sa zaručnikom Nenadom Tatarinom od kojeg je dobila poklon vrijedan 50.000 kuna i modnim stilistom Markom Grubnićem.

Nakon nezaboravne grčke avanture Maju čekaju nove poslovne obaveze, a publika će već večeras moći uživati u njenim hitovima u Jelsi na otoku Hvaru.

 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene