Za pjevačicu Maju Šuput 2018. godina bila je izrazito sretna kad je riječ o ljubavi jer se tada zaručila za svog dečka Nenada Tatarinova.

Galerija


Uvijek svoja i posebna.

Vezani članci Maja Šuput - 2 Maja Šuput podijelila najnoviju trudničku fotografiju, trbuščić je sve veći i veći: ''U 7. mjesecu'' Maja Šuput Maja Šuput u uskoj haljini s prorezima dočekala novu godinu i pokazala sve veći trudnički trbuh

Za pjevačicu Maju Šuput 2018. godina bila je izrazito sretna kad je riječ o ljubavi jer se tada zaručila za svog dečka Nenada Tatarinova.

Iako nam se čini da je kod para svaki dan Valentinovo, oni su odlučili proslaviti i taj 14. veljače, ali na Majin način.

Tako se pjevačica uvukla u neobični kombinezon u obliku srca koji potpisuje domaći dizajnerski duo ELFS, s kojim Maju veže bliska suradnja, te je tako dočekala Nenada na ovaj posebni dan.

"A u čemu ste vi dočekale svog dragog na Valentinovo??? Moj je bio oduševljen. Prvo što mi je na vratima rekao je bilo 'A nisam ni očekivao da ćeš kao druge normalne žene obući samostojeće čarapice, haltere...'"

Naravno da je to bila šala, a obožavatelji su Maju odmah nahvalili za izgled te ideju. "Ženo, tebe da nema, trebalo bi te izmisliti. Ti si stvarno čarobna", poručila joj je jedna obožavateljica.

Pogledajte kako su saborski zastupnici izgledali na početku mandata, a kako izgledaju danas

Kolindina dvojnica obratila se javnosti: ''U Hrvatskoj vlada blagostanje, a ne s*anje''

Franka Batelić i Vedran Ćorluka poveli preslatkog gosta na romantičnu večeru za Valentinovo

Vrhunac neukusa? Pokazala donje rublje dok se šetala gradom u kombinaciji koja joj nimalo ne pristaje