U ponedjeljak navečer održana je finalna večer showa Supertalent, iz koje je kao pobjednička ekipa izašla plesna skupina Transform Crew, zlatni gumb Maje Šuput. No pažnju je privlačila i sama pjevačica u zanimljivoj haljini.

Galerija


U posljednjoj, finalnoj večeri Supertalenta pažnju publike i žirija, kao i obično privukla je i Maja Šuput svojom novom odjevnom kombinacijom.

Vezani članci Maja Šuput - 6 Pogledajte urnebesne fotografije iz 2006. godine kad je Šuput na maštovit način promovirala tadašnji duet Maja Šuput (Foto: Instagram) Kombinacija koja je Majine fanove oborila s nogu: Pogledajte ultrakratku haljinu o kojoj svi pričaju

Iz tjedna u tjedan njezini fanovi željno su iščekivali što će članica žirija odjenuti, a zanimljivom haljinom koju je za nju, kao i svaki put odabrao Marko Grubnić, ni ovoga puta nije razočarala.

Pojavila se u dugoj zelenoj haljini, a iako su mnogi zaključili da se tijekom emisije i presvukla zbog ružičaste verzije iste haljine u kojoj smo je vidjeli u jednom trenutku, priča je malo drugačija. 

Naime, haljina je ostala ista, ali je na zanimljiv način iz zelene postala roza, a Maja je sve pokazala u svojim storyjima na Instagramu. 

A kako je reagirala na pobjedu svog Zlatnog gumba, pogledajte u našem videu!