Pokazala kako uživa!

Dok su nju i zaručnika posluživali u hotelskoj sobi, Šuput poručila Grubniću: ''Sve to ide na tvoj račun!''

Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Galerija

Maja Šuput i ove je nedjelja bila najveća podrška svom prijatelju Marku Grubniću koji se trenutačno natječe u showu "Ples sa zvijezdama".

Ako netko zna uživati, onda je to Maja Šuput.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

A jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica bome zna spojiti ugodno s korisnim. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Tako je posljednjih dana u Dubrovniku promovirala svoj brand Majushka, družila se s obožavateljima, a večer je iskoristila za uživanje u sobi jednog luksuznog hotela.

"Odlučila sam ostati u sobi, jer gledam 'Ples sa zvijezdama'", objasnila je Maja u jednoj snimci na Instagram pričama, a zatim je pozvala 361 tisuću sljedbenika da glasaju za njezinog bliskog prijatelja i stilista Marka Grubnića koji se natječe u showu te oduševljava plesnim talentom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Maji je zatim stigla posluga u sobu koju je, pogađate, također snimila, a Grubniću je poručila kako jelo i piće idu na njegov račun, jer je samo zbog njega ostala u krevetu.

S njom je bio i njezin zaručnik Nenad Tatarinov od kojeg se Maja doslovno ne odvaja.

E to se zove hedonizam! 

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Emila Tedeschija i Nike Perenčević (Foto: Instagram) Vjenčanje Emila Tedeschija i Nike Perenčević (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Vjenčanje Emila Tedeschija i Nike Perenčević (Foto: Instagram) +1 Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Celebrity Ignorirala zabranu mladenaca: Nina Badrić objavila fotografiju s raskošnog vjenčanja Tedeschija mlađeg

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene