nije baš najspretnija

Maja hranila "bebicu", ali nije se proslavila: "Pa jel ti vidiš gdje mu je glava?"

Maja Šuput (FOTO: Instagram) Maja Šuput (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput (FOTO: Instagram) Galerija

Maja Šuput uživa na Tajlandu. Osim dečka Nenada društvo joj pravi i jedno mladunče.

Početak nove godine Maja Šuput odlučila je provesti van Hrvatske. S dečkom Nenadom Tatarinovom uputila se na egzotični Tajland. Pjevačica i menadžer jednog poznatog hotela odsjel su u Bankoku, a oduševljenje svojom azijskom destinacijom pjevačica svakodnevno iskazuje putem društvenih mreža.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

Zaljubljeni golupčići uživaju u luksuznim provodima, obilascima, ali i u druženju s mladuncima. Maji je za oko posebno zapeo jedan slatki majmunčić kojeg je poželjela i nahraniti bočicom.

"Treba nahraniti nemirnu bebicu", napisala je Maja pored fotografije na kojoj pozira s mališanom. No, hranjenje joj nije pošlo za rukom. "Jel ti vidiš gdje je vrh bočice, a gdje njegova glava?", upitali su je obožavatelji.

S obzirom na to da je nedavno izjavila da bi voljela dobiti jednog malog Šuputića možda je Maja upravo na ovaj način krenula s pripremama.

 

A post shared by majasuput (@majasuput) on


 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene