Nakon što je Maja Šuput proteklog vikenda transformacijom u Robina Thickea odnijela pobjedu u showu Tvoje lice zvuči poznato, odlučila se na brzinski odmor prije sljedeće transformacije.


Maja Šuput, čini se, ima neiscrpan izvor energije, ali ipak i ona se ponekad mora odmoriti. Najpopularniji show 'Tvoje lice zvuči poznato' od natjecatelja traži itekako puno energije i discipline i dobre kondicije. Maja je odlučila napuniti baterije, a gdje drugdje nego na Ibizi.

Maja o tulumu o kojem se priča: 'Ne znam kako susjedi nisu zvali policiju'

Vezani članci Maja Šuput Šuput uživa u obiteljskoj idili sa suprugom i sinom, nježnom fotkom izmamila je osmijeh na lice brojnim fanovima Marko Grubnić, Nives Celzijus, Maja Šuput i Indira Levak ANKETA: Pljušte pohvale za izdanja Maje, Nives i Indire, stvarno je teško reći koja je bila ljepša!

Osim što je priznala da se udebljala 2 kilograma i da jede kao muškarca, bacila se na fizičke aktivnosti u vidu trčanja plažom. Očito su joj nestašni prolaznici odlučili pružiti dodatnu motivaciju pa su joj maznuli gornji dio badića, jer zašto bi inače pjevačica trčala za njima jednom rukom mašući, a drugom pokrivajući grudi.

Ako ništa drugo, sigurno joj nije bilo ni najmanje dosadno i vratiti će se spremna za nove izazove.

 

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook