Maja Šuput uživa na Filipinima.

Galerija


Maja Šuput nam opet vadi mast svojim fotografijama s putovanja! Ona naprosto zna uživati, a gledajući njezine objave na društvenim mrežama nema šanse da nećete biti barem malo ljubomorni.

Vezani članci Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Šuput se našalila na račun mlađeg zaručnika, evo što mu je poručila na društvenim mrežama, fanovi ne vjeruju! Maja Šuput (Foto: Instagram) Dok su nju i zaručnika posluživali u hotelskoj sobi, Šuput poručila Grubniću: ''Sve to ide na tvoj račun!''

Maja svakodnevno objavljuje fotografije s Filipina gdje trenutačno odmara, a samo jednim pogledom na njih svima je jasno da ona i njezin zaručnik Nenad Tatarinov imaju odmor iz snova.

Posebno je oduševila fotografijom gdje leži na krevetu pod otvorenim nebom.

''Večera s doručkom. Sa svakog putovanja imamo omiljenu sliku koja ide na zaslon mobitela. Teško će ovu uspomenu i fotku neka druga zamijeniti. Večerati i doručkovati pod vedrim nebom na bijelom pijesku i najudobnijem krevetu zaista je nezaboravno. I to još s osobom koju baš baš jako voliš'', napisala je Maja uz fotografiju.

 

Dok Ronaldo objavljuje fotografije svoje djece, Georgina se hvali fotkama zanosne stražnjice

Ovo je stvarno sjajno: Nives Ivanišević ovom je objavom mnoge raznježila

Kako joj to uspijeva: Supruga slavnog glumca i nakon tri poroda izgleda besprijekorno u bilo kojem izdanju