Promjena i iznenađenje!

Kakav povratak: Šuput u još neviđenom izdanju izlanula pred svima što je to točno Franina tiha patnja!

Maja Šuput Maja Šuput Screenshot/Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput +0 Maja Šuput i Frano Ridjan Galerija

Maja Šuput se u trećoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" pojavila u crnom odijelu iako je poznata po nošenju raznih haljina i tako sve iznenadila.

Nakon što se u prve dvije emisije showa "Tvoje lice zvuči poznato" voditeljica Maja Šuput pojavila u divnim haljinama, za onu treću je odabrala, ništa manje elegantno, crno odijelo i bijelu košulju.

Pogledaj i ovo Maja Šuput da je maja biti lako... Kako postati Maja Šuput? Pjevačica snimila video s detaljnim uputama: "Osmijeh na lice, malo zabacit kukićima i neka pati koga smeta!"

Maja je tako pokazala kako joj i kombinacije s hlačama stoje kao salivene.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dva sata prije emisije ; frizura i make up gotovi... Smirena, koncentrirana, izvana skulirana, iznutra preuzbudjena, u glavi vrtim prve dve recenice 🤓🤓 Samo da ne zeznem uvod... Ma necu valjda, nastrebala sam svih 65 stranica napamet 🙋‍♀️Ok, gledamo se u 20 15 jer @tlzphr tada starta 🥳🥳 Wish me luck 🤞🤞🤞

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Podsjetimo, u prvoj emisiji blistala je u glamuroznoj crnoj haljini s također bijelim detaljima,  a u drugoj je oduzimala dah u ružičastoj kombinaciji.

Za nepogrešiv stilski odabir zaslužan je njezin prijatelji i modni stilist Marko Grubnić koji brine za svaki modni detalj i da sve izgleda apsolutno savršeno. 

A Maja je tijekom najave emisije, za koju su kandidati pripremili niz svjetskih hitova, izlanula i da je u svemu tome i Franina tiha patnja - Eurosong. 

 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene