Maja Šuput se u trećoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" pojavila u crnom odijelu iako je poznata po nošenju raznih haljina i tako sve iznenadila.

Galerija


Nakon što se u prve dvije emisije showa "Tvoje lice zvuči poznato" voditeljica Maja Šuput pojavila u divnim haljinama, za onu treću je odabrala, ništa manje elegantno, crno odijelo i bijelu košulju.

Vezani članci Maja Šuput Iznenađenje od Maje Šuput u finalu: Vratila se svojoj prvotnoj ulozi i rasturila na bini! Maja Šuput Šuput obukla najkraću haljinu koju je mogla, ali to nije sve! Finale je dočekala kako samo to ona zna

Maja je tako pokazala kako joj i kombinacije s hlačama stoje kao salivene.

Podsjetimo, u prvoj emisiji blistala je u glamuroznoj crnoj haljini s također bijelim detaljima,  a u drugoj je oduzimala dah u ružičastoj kombinaciji.

Za nepogrešiv stilski odabir zaslužan je njezin prijatelji i modni stilist Marko Grubnić koji brine za svaki modni detalj i da sve izgleda apsolutno savršeno. 

A Maja je tijekom najave emisije, za koju su kandidati pripremili niz svjetskih hitova, izlanula i da je u svemu tome i Franina tiha patnja - Eurosong. 

 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''!