Maja Šuput i Frano Ridjan na snimanju nove sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato All Stars" bili su u društvu i treće osobe, malenog Blooma kojeg je voditeljica tada još nosila u trbuhu.

Galerija


Maja Šuput snimanje sedme sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato All Stars" odradila je kao prava profesionalka, a u tome ju nije spriječio ni visoki stupanj trudnoće.

Vezani članci Marko Grubnić, Nives Celzijus, Maja Šuput i Indira Levak ANKETA: Pljušte pohvale za izdanja Maje, Nives i Indire, stvarno je teško reći koja je bila ljepša! Maja Šuput Šuput odala njen najdraži prizor sinčića Blooma kojem svi tepaju da je preslatka beba, slažu se da je u jednom na mamu

Tako su zapravo ona i suvoditelj Frano Ridjan imali cijelo vrijeme podršku njezina sina Blooma, kojeg je tada nosila u trbuhu.

"Pozdrav i tebi, mališa! Ostani što duže unutra pa ćeš mi otkriti što misliš o svemu ovome", poručio je Frano malenom Bloomu potapšavši Majin trbuh.

Da je Maja blistala i uživala kao trudnica pred kamerama, svjedoče i njezina besprijekorna izdanja i fotografije koje smo dosad imali prilike vidjeti u emisijama i na društvenim mrežama.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

Maja Šuput otkrila gdje se i s kim prvi put poljubila, njezino priznanje sve je nasmijalo do suza!

Zamaman dekolte Nives Celzijus teško je ne primijetiti u ovoj haljini, a potražila je i vašu pomoć oko jedne odluke!