prvi put to vidimo!

Šuput otkrila dražesni detalj na tijelu koji je dosad uspješno skrivala, to je zasjenilo i nikad viši prorez na haljini!

Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 5 Screenshot/Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 +0 Maja Šuput - 3 Galerija

Maja Šuput je zablistala u zadnjoj polufinalnoj emisiji omiljenog showa "Supertalent", a svu je pozornost ukrala njezina tetovaža koju dosad nismo imali prilike vidjeti.

Nakon bajkovitog izdanja u trećoj polufinalnoj emisiji showa "Supertalent" kojim je sve očarala, Maja Šuput se u novoj epizodi pojavila u sasvim drugačijem izdanju, a pokazala je i jedan dosad skriveni detalj na sebi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Pogledaj i ovo Ena Nižić, Supertalent - 4 nije ju omeo ni mali pad Haljina ove slatkice oborila je s nogu Martinu i Maju: ''Ja nisam ovakvu vjenčanicu imala!''

Maja je na pozornicu išetala u haljini prekrivenoj šljokicama i perjem, s dubokim izrezom na nozi, ali i otvorenim ramenima što je savršeno otkrilo njezinu dosad neviđenu tetovažu. Naime, pjevačica je ukrasila svoje tijelo i imenom svog sina Blooma koje je dala ispisati na ključnoj kosti.

Bilo je to pravo iznenađenje za njezine obožavatelje koji već sada jedva čekaju neko novo izneneđanje i novi stajling  u kojem će zablistati u velikom finalu showa.

Uz Maju u žiriju "Supertalenta" nalaze se i operna pjevačica Martina Tomčić, glumac Janko Popović Volarić te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene