Top!

Šuput zabljesnula u najneobičnijoj kreaciji dosad, posebno se ističe gornji dio koji ima dvostruku ulogu!

Maja Šuput, Janko Volarić Popović, Antonio Mitar Maja Šuput, Janko Volarić Popović, Antonio Mitar Nova TV 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Janko Volarić Popović, Antonio Mitar Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput se u osmoj emisiji showa "Supertalent" pojavila u zanimljivoj kreaciji i s novim zanimljivim ukrasom na glavi.

Maja Šuput nas i je iz emisije u emisiju nove sezone showa "Supertalent" oduševljavala modnim kreacijama i maštovitim stajlinzima, a ništa drugačije nije ni u posljednjoj audicijskoj emisiji.

Pogledaj i ovo Maja Šuput u finalu Supertalenta Spektakl za kraj showa! Božićna čarolija Maje Šuput u finalu Supertalenta: Pogledajte haljinu od čak 15 kila o kojoj će se još dugo pričati!

Maja je tako osvanula u kreaciji i s frizurom dostojnom prave holivudske dive, a cijelu je kombinaciju začinila zanimljivim ukrasom u kosi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

U novoj sezoni "Supertalenta" posebnu je pažnju posvetila upravo frizurama, pa smo je do sada imali priliku vidjeti s voluminoznim kovrčama, otkačenom bojom kose, golemim konjskim repom, a svi još dobro pamte i šeširić s velikim perjem koji je nosila još u prvoj emisiji showa.

Nema sumnje da nas i polufinalnim emisijama "Supertalenta" od nje očekuje još puno izdanja za pamćenje koje jedva čekamo vidjeti.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Getty Images) +0 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bila je omiljena slatkica, ali čini se da su se stvari malo otele kontroli, ali ona to demantira i kaže da izgleda besprijekorno!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić i Žanamari Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +1 Lidija Bačić Celebrity Lidija se nakon utakmice družila s Mišom, a pohvalila se i zajedničkom fotkom: "Možda smo i mi donijeli sreće"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene