U drugoj emisiji uživo showa Supertalent Maja Šuput privlačila je pažnju natapiranom frizurom, ali i dugom bijelom haljinom s izrezom do struka.

Galerija


Tijekom druge emisije uživo showa Supertalent vidjeli smo brojne senzacionalne nastupe i dobili tri nova finalista. Oni su Marko Antolković, Tranform Crew i Benjamin Iličić, ali danas se ne priča samo o njima.

Vezani članci Martina Tomčić Šuput iznenada ošišala Martinu Tomčić prije finala showa, njezina reakcija šokirala je i samu Maju! Maja Šuput Pogledajte haljinu kojom je Maja zavarala svoje fanove: Je li se stvarno presvukla ili?

Pažnju publike i gledatelja tijekom večeri privukla je i Maja Šuput. Prvo frizurom, koju je bilo teško ne komentirati, a onda i dugom bijelom haljinom s izrezom do struka koja joj je stvorila male probleme kada ju je iluzionist Tin Golubić pozvao da mu se pridruži na pozornici i pomogne u izvođenju trika.

Pjevačica je morala paziti kako sjedi, a kolegica Martina malo se našalila na njezin račun i poručila joj da pripazi na Sharon Stone moment.

Od princa playboya pokušala je pobjeći prije svadbe, no nije uspjela, a i dan-danas izgleda nesretno