U drugoj emisiji uživo showa Supertalent Maja Šuput privlačila je pažnju natapiranom frizurom, ali i dugom bijelom haljinom s izrezom do struka.

Galerija


Tijekom druge emisije uživo showa Supertalent vidjeli smo brojne senzacionalne nastupe i dobili tri nova finalista. Oni su Marko Antolković, Tranform Crew i Benjamin Iličić, ali danas se ne priča samo o njima.

Vezani članci Janko Popović Volarić, Maja Šuput, Marija Miholjek i Fabijan Pavao Medvešek (Foto: Instagram) Ekipa Supertalenta udružila snage s kolegama: Jedva čekamo vidjeti što su snimili! Maja Šuput, Mia Kovačić (Foto: Instagram) Pogledajte kako je Maja izazvalu Miju: ''Ajde mi sad kopiraj frizuru, pa da te vidimo!''

Pažnju publike i gledatelja tijekom večeri privukla je i Maja Šuput. Prvo frizurom, koju je bilo teško ne komentirati, a onda i dugom bijelom haljinom s izrezom do struka koja joj je stvorila male probleme kada ju je iluzionist Tin Golubić pozvao da mu se pridruži na pozornici i pomogne u izvođenju trika.

Pjevačica je morala paziti kako sjedi, a kolegica Martina malo se našalila na njezin račun i poručila joj da pripazi na Sharon Stone moment.

Od princa playboya pokušala je pobjeći prije svadbe, no nije uspjela, a i dan-danas izgleda nesretno