Uvijek posebna!

Maja Šuput šarenom kombinacijom poručila da je spremna za novu sezonu Supertalenta: "Usudite se biti drugačiji!"

Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Galerija

"Spremna za Supertalent", poručila je Maja te dobila pregršt komplimenata na račun svog izgleda.

"Usudite se biti drugačiji", poručila je pjevačica na Instagramu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput u finalu Supertalenta Spektakl za kraj showa! Božićna čarolija Maje Šuput u finalu Supertalenta: Pogledajte haljinu od čak 15 kila o kojoj će se još dugo pričati!

Simpatičnu pjevačicu Maju Šuput gledat ćemo i u novoj sezoni emisije "Supertalent" samo na Novoj TV, a da će i ovaj put biti posebnija i drugačija od ostalih, dokazala je prije nešto više od sat vremena na Instagramu.

Tamo ju prati više od 300 tisuća obožavatelja kojima je pokazala da će ostati vjerna hrabrim i šarenim odjevnim kombinacijama na koje smo itekako navikli.

 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Pjevačica je objavila fotografiju na kojoj pozira u maloj, šljokičastoj haljini, a look je upotpunila upečatljivim žutim čizmama te jačim make-upom, kao i ekstenzijama koje joj odlično stoje.

"Spremna za Supertalent", poručila je Maja te dobila pregršt komplimenata na račun svog izgleda. "Kraljica", "Prelijepa si", "Odavno nisi bolje ispala na slici", poručili su joj obožavatelji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene