Rođendansko iznenađenje

Maja Šuput ovo nije očekivala: "Kada te u pet ujutro dečko iznenadi u hotelskoj sobi!"

Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Facebook) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Facebook) Facebook 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Facebook) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Srećko Rundić) +0 Maja Šuput (FOTO: Instagram) Galerija

Maja Šuput

Jedna od omiljenih hrvatskih pjevačica Maja Šuput, danas slavi 39. rođendan, a njen voljeni zaručnik Nenad Tatarinov tim joj je povodom pripremio romantično iznenađenje.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 4 čeka se slavlje! Maja Šuput na novom putovanju zbog posebnog razloga, ovako dočekuje važan dan: "Nazad u moj dnevni boravak"

Maju je tako jutros u hotelskoj sobi dočekala hrpa zlatnih balona, pjenušac i buket crvenih ruža na krevetu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

"Kada te u pet ujutro dečko iznenadi u hotelskoj sobi", napisala je presretna Maja uz fotografiju.

Povodom rođendana Maja je objavila i vlastitu fotografiju iz djetinjstva poručivši da je oduvijek nosila osmijeh na licu, a da su sve ostalo samo brojke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Podsjetimo, Nenad je Maji prije mjesec dana za godišnjicu veze poklonio skupocjeni ručni sat Rolex, čija se vrijednost procjenjuje na 70 tisuća kuna.

Gledatelji malih ekrana Maju će od sutra moći pratiti kao članicu žirija showa Supertalent koji će emitirati u programu Nove TV, a nedavno je otkrila koji su njeni "supertalenti"

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta. Prvu epizode nove sezone ne propustite ovu nedjelju na Novoj TV

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene