Maja Šuput zahvalila je svima na prekrasnim komentarima i čestitkama nakon što je sa svima podijelila vijest da je trudna i da sa suprugom Nenadom Tatarinovom čeka prvo dijete.

Galerija


Maja Šuput (41) blista u blaženom stanju i ne krije sreću zbog trudnoće koju je u srijedu odlučila podijeliti s javnošću. 

Vezani članci Maja Šuput, Indira Levak, Nives Celzijus ANKETA Zbog ove rapsodije u crvenom svi pričaju o Maji, Indiri i Nives, a čijoj kombinaciji vi dajete svoj glas? Marko Grubnić - 1 Grubnić presretan zbog trudnoće prijateljice Maje: Obećao da će u nečemu briljirati više od mame i tate!

Dan kasnije Maja je zahvalila svima koji su joj se javili i čestitali. "Od najvećeg srca hvala SVIMA na prekrasnim komentarima, čestitkama, pozivima, mailovima, privatnim porukama (nisam ni znala da toliko ljudi ima moj broj) i na svim divnim željama koje su me toliko raznježile. Hvala vam, zaista je prekrasno ovako zajednički poželjeti dobrodošlicu bebi", napisala je presretna pjevačica. 

Mnogi pratitelji ponovno su joj čestitali i poželjeli sve najbolje. "Baš mi je drago radi tebe, tj. radi vas. Bit ćeš divna mama, otkačena i vesela. Sretno u trudnoći, ne skači sad previše, čuvaj se", "Čestitke Majo, sad ćeš napokon moći reći svojoj bebi 'dođi mami'. Kako preslatko, čestitke, mila", "Ja sam toliko sretna zbog vas, zaslužujete svu sreću ovog svijeta... Sretna sam toliko da se veselim kao da sam ja trudna", komentirali su. 

I Majin dobri prijatelj Marko Grubnić jako se veseli bebi koju će pjevačica dobiti s mužem Nenadom Tatarinovom. "Napokon da mogu i ovako javno čestitati od srca. Obećvam da ću razmaziti bebicu više i od mame i od tate. Beba dolazi", istaknuo je modni stilist. 

Inače, Maja i Nenad vjenčali su se u svibnju prošle godine, a prije toga su u vezi bili dvije godine. Ovoga su ljeta proslavili tri zajedničke godine, a Maja, koja se odličnoj snašla u voditeljskoj ulozi popularnog showa "Tvoje lice zvuči poznato", na društvenim je mrežama onda svome suprugu posvetila emotivan status.

Ovaj bikini ovako treba biti ili je jednostavno premalen? Ljepotica poznata po javnim prekidima pokazala previše