Emotivna objava

Maja Šuput objavila fotografiju pokojnog oca, a njezini fanovi uočili su detalj koji ih je začudio: "Zašto si to krila od nas?"

Maja Šuput Maja Šuput DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput se na profilu na Instagramu prisjetila preminulog oca Borisa Šuputa, koji bi danas slavio rođendan.

Maja Šuput se na društvenim mrežama prisjetila svog pokojnog oca, uspješnog glazbenog menadžera Borisa Šuputa, koji je preminuo u listopadu 2018. godine, a danas bi slavio 72. rođendan.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "O bože, ovo je wow!" Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

Maja je tim povodom sa svojim obožavateljima podijelila njegovu fotografiju i posvetila mu riječi koje su malo koga ostavile ravnodušnim.

"Sretan rođendan, tata. Volimo te, fališ nam i puno mislimo na tebe. Sigurni smo da je danas tamo gore neka luda fešta i da svira par muzika, onako kako ti to voliš. Zato si i narihtao sunce, znam", napisala je Maja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Njezini pratitelji u komentarima su joj uputili lijepe riječi podrške, a mnogi su primijetili koliko sin Bloom, kojeg je dobila s Davorom Tatarinovim, nalikuje upravo na Borisa.

"Gledam sliku i ne vjerujem koliko Bloom liči na djeda. Isti! Pogled, osmijeh", "Bloom je kopija svog dede... Bukvalno preslikani deda", "Tvoj tata živi u tvom predivnom sinu", "Bloom isti dida", "Bas danas komentiram sliku Blooma i i kažem mužu, vidi Majinog malca isti dida i baš mu sliči", "Bože dragi, dijete isto deda. Zašto si to krila od nas?", dio je komentara koje je dobila. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) +9 Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Celebrity Poslije napisa o nevoljama u braku, najnovije fotke Vedrana Ćorluke ipak pričaju neku drugu priču!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 5 +0 Petar Grašo Celebrity Petar Grašo opet ljubi! U vezi je s 14 godina mlađom pjevačicom koja je svima već jako dobro poznata

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene