Maja Šuput otkrila nam je od kada strahuje i od kada to traje.


Maja Šuput podvrgnuta je hipnozi, a to se dogodilo u emisiji Supertalent.

Vezani članci Marko Grubnić (Foto: Instagram) Kakva transformacija! Marko Grubnić pohvalio se dugom kosom i šiškama koje je nekad nosio Davor Bilman, Maja Šuput (Foto: Instagram) Žiri "Supertalenta" o blagdanskom trošenju: Pokušajte pogoditi tko je priznao da voli malo potrošiti

Naime, Emir Samardžić izveo je svoje točke hipnoze, a kako bi žiri uvjerio da on itekako ima moć hipnotizirati ljude i životinje, poslužila mu je Maja Šuput.

Maja se godinama boji pernatih životinja, a Emir joj je putem hipnoze pokazao kako bi to izgledalo da dodirne kokošku.

Supertalent Emir Samardžić i Maja Šuput
Supertalent Emir Samardžić i Maja Šuput

''Kad me pozvao na pozornicu i hipnotizirao me, imala sam osjećaj da mi je kokoška na ruci. Zaista je bilo uvjerljivo. Ja vjerujem u hipnozu. Probala sam to i znam da to ima smisla. Ptica se bojim od najranijeg djetinjstva, a veći strah prvi sam put osjetila nakon filma 'Ptice'. Taj me film izludio i od tada zaobilazim i golubove i kokošinjce. Nije mi dobro kada vidim ptice, a i kada pričam o tome, ne osjećam se dobro. S godinama se strah ne smanjuje, on je konstanta'', otkrila je Maja Šuput kojoj je i iskustvo sa scene, u trajanju od nekoliko sekundi, bilo traumatično.

Maja Šuput (FOTO: Filip Brala/PIXSELL)
Maja Šuput (FOTO: Filip Brala/PIXSELL)

Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o svojim omiljenim kandidatima.

Supertalent pratite i na Facebooku, Instagramu i YouTubeu.