Brojni poznati opraštaju se od cijenjenog novinara Nove TV Mislava Bage, a jedna od njih je i pjevačica i televizijska voditeljica Maja Šuput.

Galerija Maja Šuput i Mislav Bago Mislav Bago - 1 Mislav Bago - 2 +27 Mislav Bago - 3

Vijest o smrti cijenjenog i poznatog političkog novinara Nove TV Mislava Bage šokirala je hrvatsku javnost i brojne političare te zvijezde hrvatske scene koji su ga poznavali.

Vezani članci Maja Šuput Sjećate se Maje Šuput od prije 14 godina? I onda je nosila kraću frizuru, a u izlascima ju je pratilo dobro poznato lice! Maja Šuput i Nenad Tatarinov Pogledajte kako je Maju Šuput za rođendan iznenadio suprug Nenad, obradovao je i Blooma: "Malo je reći da je bio atrakcija!"

Do sad su se od njega oprostili brojni kolege novinari, političari, pjevači, a jedna od njih je i pjevačica i televizijska voditeljica Maja Šuput.

Maja je na svojoj Instagram priči objavila fotografiju s Mislavom na kojoj veselo uživaju u trenutku pjevajući na mikrofon, a Mislav je uživao u zagrljaju i vedroj energiji naše pjevačice.

''Pamtit ću te veselog i sretnog'', napisala je kratko Maja.

Od Bage se oprostila i Severina.

"Voljeni Mislav Bago", napisala je na Instagramu uz niz njihovih zajedničkih uspomena, među kojima je i fotografija s njezine nedavne proslave 50. rođendana.

"Ne može čovjeku više pod srce", komentirao je Tarik Filipović, dok je Nevena Rendeli reagirala rasplakanim emotikonima, a nanizale su se brojne poruke sućuti.

Od Bage su se na svojim društvenim mrežama oprostili i Jadranka Kosor, Anka Mrak Taritaš, Davor Bernardić, Dalija Orešković, Mirela Holy te brojni drugi koji su ga cijenili kao novinara, ali i čovjeka.

U 30 godina Mislav Bago odradio je posla za tri radna vijeka: "Tvoja redakcija čut će te i dalje" Mislav Bago - 4 Mislav Bago - 2 Mislav Bago - 3 +0 Mislav Bago - 1

Oprostiti se od Mislava Bage težak je zadatak, uvijek je na ekranu i iza njega davao sto posto sebe Mislav Bago - 3 Mislav Bago - 2 Mislav Bago - 1 +18 Mislav Bago

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju