Maja Šuput sjajno se snašla u ulozi voditeljice showa "Tvoje lice zvuči poznato", a gledatelji jedva čekaju vidjeti njezin novi stajling.

Galerija


Publika će večeras imati priliku uživati u petoj epidozi omiljenog showa "Tvoje lice zvuči poznato" u programu Nove TV, koji uz Franu Ridjana vodi i pjevačica Maja Šuput. Šuput je novu emisiju najavila i na svom profilu na Instagramu, a oduševljena je što je tema Eurosong.

Vezani članci Maja Šuput Koji to muškarac o Maji Šuput razmišlja više nego ijedan drugi? ''Rezultati su tu, hvala što vjeruješ'' Lana Klingor Mihić Otkrivamo ono što se svi pitaju: Tko je mišićavi i golišavi gladijator koji je slučajno završio na bini?

"Malo voditeljica se može pohvaliti da će večeras voditi Eurosong. Ok, poštenije je reći da pjevačica vodi eurovizijsko izdanje showa "Tvoje lice zvuči poznato", ali meni vam je to isto. Um , frizura, šminka i dekolte spremni... Gledamo se večeras na Novoj TV", napisala je Maja u opisu fotografije na kojoj je pozirala samo u ogrtaču.

Pjevačica, koja je ovoga tjedna objavila i da čeka prvo dijete, odlično se snašla u ulozi voditeljice, a gledatelji jedva čekaju nove epizode i zbog njezinih stajlinga kojima uvijek oduševi.

Inače za Majin stajling iz emisije u emisiju brine stilist i njezin prijatelj Marko Grubnić, a sve dosadašnje kombinacije pokazale su se kao dobitne, od glamurozne haljine u kojoj se pojavila u prvoj emisiji, do ružičaste u drugoj, elegentanog odijela pa do haljine s prorezom.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''!

Slomio srce velikoj zvijezdi: Činilo se da su savršen par i zaljubljeni preko ušiju, no njihova ljubav nije bila dugoga vijeka