Maja Šuput je sa suprugom Nenadom Tatarinovim otputovala u Dubrovnik, a fotografi su ih uhvatili u šetnji Stradunom.

Galerija


Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovim zaista uživa ovoga ljeta. Sretni par je nakon odmora u jednoj istarskoj vili, putovanja na Korčulu i u Šibenik sada stigao i u Dubrovnik.

Vezani članci Maja Šuput Maja Šuput otkrila sve o danu koji je njoj i suprugu promijenio život: "Ruke su mi se tresle, Nenad je počeo plakati" Maja Šuput Njemu nije odoljela ni Maja Šuput, pogledajte zašto je Indira morala zaustaviti očijukanje: ''Dosta je bilo!''

"Toplotni udar je ovdje, ali se ne žalim", napisala je Maja u opisu fotografija na kojima pozira u seksepilnom bijelom badiću koji je savršeno naglasio njezino vitko tijelo i osunčanu put. "Predivna si", "Savršena", samo su neki od komentara njezinih obožavatelja na Instagramu.

Maju i Nenada fotografi su uhvatili i u šetnji Stradunom, a u dugačkoj crvenoj lepršavoj haljini uživala je držeći se za ruke sa suprugom.

Pjevačica je inače i voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato", sa svojim obožavateljima na Instagramu često dijeli gdje je nove avanture odvedu. Prije nekoliko dana održala je i koncert u Šibeniku, a suprug ju je bodrio u radnim pobjedama.

Nina Badrić doslovno zablistala u haljini koja ne traži grudnjak, ali jamči da ćete biti u centru pažnje