Maji Šuput 2017. godina bila je jedna od najboljih dosada. Zaljubila se, putovala, odradila Supertalent... Bilo je tu stvari za pamćenje!

Galerija


Maja Šuput proslavila je Novu godinu, a čestitajući na Instagramu svojim obožavateljima i prijateljima, prisjetila se i protekle 2017. godine. "Za mene je 2017. bila uzbudljiva, neprospavana, emotivna, zabavna, prezaposlena, ali sjajna godina. Nema grada u kojem nisam pjevala, nema broja kilometara koje sam proputovala, odradila sjajni tv show, zaljubila se k'o klinka, donijela milijun dobrih i pokoju lošu odluku, trudila se biti dobra kćer i dobra prijateljica", rekla je Maja.

Vezani članci Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput na Maldivima pokazala treću vjenčanicu i objasnila zašto ju je dosad skrivala Matej Mateković (Foto: Nova TV) - 2 Ovaj je dječak pravi uzor i primjer da svatko treba slijediti svoj san i prihvatiti svaku razliku!

"Zahvaljujem se svima koji su mi bili podrška, a posebno ljudima koje niti ne poznajem, a dobijam ljubav i aplauz. Hvala svima koji ste uz mene, želim vam sve najbolje i najljepše pa da nam 2018. bude godina kakvu priželjkujemo. Voli vas vaša Maja", zaključila je pjevačica!