Četvrta emisija Supertalenta započela je još jednim besprijekornim nastupom koji je izazvao razne emocije, kako kod publike tako i kod žirija.

Galerija Zbor Supertalent, Maja Šuput i Davor Bilman (Foto: Screenshot Nova TV) Zbor Supertalent, Maja Šuput plače (Foto: Screenshot Nova TV) Zbor Supertalent, Maja Šuput plače (Foto: Screenshot Nova TV) +1 Zbor Supertalent (Foto: Screenshot Nova TV)

Dječji zbor glazbene škole u Varaždinu imao je priliku otvoriti četvrtu audicijsku emisiju showa ''Supertalent''.

Za predstavljanje su odabrali ''Bohemian Rhapsody'' od Queena, a na njihovu izvedbu nitko nije ostao imun. Ovaj nastup kod svakoga je izazavao drukčije rekacije. Maja je plakala ko kišna godina, a onda se to prenijelo i na ostale članove žirija, osim, naravno, na Davora Bilmana.

I kad je svatko trebao iznijeti svoje mišljenje o onome što su čuli i vidjeli, došao je red i na malo manje osjećajnog člana žirija Davora Bilmana, koji je počeo komentirati u svom stilu.

''Ja razumijem da su vas malo ponijele emocije...'', krenuo je sa svojim izlaganjem, a onda se javila Maja.

''Što ti hoćeš, bezosjećajni ćelavac. Neću više nikad s tobom pričati, neću ti ni sladoled nikad više kupiti'', poručila mu je pjevačica, što je publiku nasmijalo, a on je ipak uspio dovršiti svoj komentar o njihovu nastupu.

Kako je to izgledalo, pogledajte u našem videu na početku članka. 

Više o Supertalentu čitajte OVDJE. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju