"Pravi bombon"

Uvijek glamurozna Maja zasjala u kombinaciji koju za putovanje ne bi svatko odabrao

Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Sokirana Maja Šuput (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Maja Šuput putuje na nepoznatu destinaciju, a jedino što je sigurno je da putuje sa stilom.

Pjevačica Maja Šuput trenutno je posvećena projektu "Supertalent" u kojem je članica žirija, a u pauzama od koncerata i snimanja showa, odlučila je otputovati na nepoznatu destinaciju. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Supertalent Kao da nije stvarna! Maja Šuput postala je živa lutka: Pazilo se na baš svaki detalj, a rezultat će vas zapanjiti!

S fanovima je na Instagramu podijelila fotku na kojoj pozira na zagrebačkom auerodromu vrhunski dotjerana. U sjajnim ljubičastim čizmicama, trapericama i kožnoj jaknici s resicama, Maja je utjelovljenje glamura i luksuza. Kombinaciju je zaokružila obiljem modnih dodataka i uz opis fotke napisala "Airport life iliti život pjevačice". 

Mnogi za putovanja odabiru jednostavnu i udobnu odjeću, no ne i Maja koja je poznata po svojoj ljubavi prema modi i ekstravagantnim komadima. Da se njezin izgled svidio i mnogim obožavateljima dokazuje činjenica da je za fotografiju u samo sat vremena dobila skoro 4000 lajkova te brojne pozitivne komentare. 

Fanovi su joj poručili da je jako lijepa te da izgleda kao pravi bombon. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Airport life ✈️✈️✈️ iliti zivot pjevacice 🎤🎤🎤

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Malika (Foto: Instagram) +5 Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Celebrity Negira operacije, ali na najnovijoj fotki je neprepoznatljiva: "Molim te, prestani to raditi svom licu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene